Rea!

LELO Ella G-punktsdildo

359 kr

Ella är en mycket stilren massagestav utformad för att med ena änden nå och kunna stimulera din G-punkt. Stimuli av G-punkten leder ofta till mycket intensiva och njutningsfulla orgasmer. Staven är utformad på ett sätt att du kan använda båda sidorna på den, vilket gör den mycket mångsidig och låter dig njuta av den på flera olika sätt.

Till butik

Artikelnr: 6533201451771883 Kategori:

Ella är en mycket stilren massagestav utformad för att med ena änden nå och kunna stimulera din G-punkt. Stimuli av G-punkten leder ofta till mycket intensiva och njutningsfulla orgasmer. Staven är utformad på ett sätt att du kan använda båda sidorna på den, vilket gör den mycket mångsidig och låter dig njuta av den på flera olika sätt.

Utformad för mångsidig njutning

Den ena sidan av Ella är noga utformad för att kunna nå din G-punkt som är en mycket känslig beröringspunkt för många kvinnor. Stimuli av G-punkten kan ge dig en intensivare njutning än om endast klitoris stimuleras. Stimulans av G-punkten kan för många kvinnor leda till en härlig vaginal orgasm, något många kvinnor vittnar om som en fantastisk upplevelse.

Du kan med fördel använda Ella G-punktsstav tillsammans med en vibrator till klitoris för att maximera din upplevelse. Många kvinnor behöver stimulans av klitoris för att till fullo kunna njuta av beröring på G-punkten.

Den andra sidan av staven är utformad för en mer klassisk erotisk upplevelse genom vaginal eller anal penetrering. Det här gör att Ella blir mycket mångsidig och du kommer att ha många njutningsfulla stunder med staven, på egen hand eller tillsammans med en partner.

Med en längd på nästan 20 cm kommer staven åt på precis rätt ställen.

Tillverkad i mjuk silikon för en härligare känsla

Staven är både mjuk och smidig tack vare att den är tillverkad i kroppsvänligt silikon, fri från ftalater. Materialet är snällt mot huden och produktens mjuka kanter kommer att ge dig en mycket mild och varsam beröring för att du ska kunna njuta på allra bästa sätt. Ytan på Ella är sammetslen och ger en härlig känsla.

För maximal njutning kan Ella med fördel användas tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Du bör dock undvika att använda glidmedel baserat på silikon. Efter användning rengör du enkelt staven med ljummet vatten och parfymfri tvål, alternativt rengöring anpassad speciellt för vuxenleksaker tillverkade i silikon.

Tack vare att Ella är mycket slät och saknar skarpa böjningar är den mycket enkel att hålla ren och hygienisk. Staven är helt fri från latex vilket även gör den allergivänlig och snäll mot huden.

Njutning både för ögat och kroppen

Staven behöver inga batterier och är helt manuell vilket lämpar sig bra för spontan njutning när andan faller sig på. Det gör den också mycket diskret och du kan lättare slappna av för en stunds njutning.

Produkten är helt vattentät och passar perfekt för en skön stund både i duschen och i badkaret. Produkten har ett mycket stilfullt och diskret utseende och levereras i en vacker presentask tillsammans med en elegant sidenpåse till förvaring. Med följer också en användarmanual samt ett identifikationskort. Staven har ett års garanti ifrån tillverkaren.

Staven finns i två färger, elegant svart eller en lite mer färgglad lila. Båda lika stilrent utformade och är en fröjd för ögat. Ella G-punktsstav väger endast 111 gram och är utformad för att ligga perfekt i handen. Det gör den mycket enkel att använda och du slipper onödiga moment som kan distrahera dig i din njutning.

Tekniska specifikationer:

 • Tillverkad i hudvänligt silikon
 • Väger endast 11 gram
 • Storleken är 195x50x30 mm
 • Vattentät
 • Manuell användning
 • Lätt böjlig

Recension: Lelo Ella G-punktsstav

Ella G-punktsstav från Lelo är en smidig och sammetslen massagestav som verkligen hjälper dig att stimulera G-punkten. Böjningen är perfekt och den gör det mycket enkelt att komma åt och nå till precis rätt ställen. Tack vare att den går att använda från båda sidorna blir den mångsidig och väldigt användbar.

Hur bra är Ella G-punktsstav?

Vi tycker att Ella är en riktigt bra G-punktsstav som både är extremt elegant men också utformad för att ge väldigt skön beröring på G-punkten. Den håller verkligen vad den lovar och har ett rimligt pris. Det som är viktigt att komma ihåg är att staven är helt manuell och har ingen vibrering.

Redan när vi öppnar paketet blir vi exalterade då Ella levereras i en riktigt snygg förpackning. Men vi är egentligen inte förvånade då Lelo är kända för att tillverka intimleksaker med riktigt elegant utseende.

Eftersom G-punkten egentligen framträder först när kvinnan är upphetsad är en G-punktsstav kanske inte något man använder direkt under sin stund av njutning. Många kvinnor behöver få stimulans av klitoris först för att bli riktigt upphetsade och kunna njuta av G-punktsberöring. Då Ella är helt manuell och inte är en vibrerande stav kan du vilja komplettera den med en vibrator.

När det väl är dags att använd G-punktsstaven levererar verkligen Ella. Staven har en perfekt form för att ge skön stimulans mot G-punkten. Den ligger också mycket bra och ergonomiskt i handen, vilket innebär att vi inte blir distraherade över att den glider eller tröttar ut handens muskulatur.

Ella är tillverkad i silikon och är precis lagom styv. Den är lätt elastiskt vilket gör att den är skön att föra in i underlivet och formar sig lagom efter kroppen samtidigt som den kan ge ett rejält tryck på rätt ställe.

Även om vi inte kan påstå att vi kan känna hur ytan känns under själv användandet tycker vi att den sammetslena ytan är riktigt behaglig åtminstone i handen och ger också både ett lyxigt och elegant intryck.

Rengöring

För oss är det väldigt viktigt att intimleksakerna är enkla att rengöra och hållas fria från bakterier. Ella är lätt som en plätt att rengöra och vi har inga synpunkter alls på den fronten. Staven är tillverkad i hudvänligt silikon som du enkelt rengör med ljummet vatten och parfymfri tvål. Om du vill finns det även specialanpassade rengöringsprodukter för vuxenleksaker i silikon.

Tack vare att ytan är så pass slät finns det ingen risk att det fastnar bakterier, orenheter eller rester av eventuellt glidmedel någonstans på staven, utan rengöringen går mycket smidigt. Produkten är helt vattentät vilket gör att du inte behöver vara försiktig när du rengör den under kranen.

Användning av Ella tillsammans med andra produkter

Eftersom Ella inte har någon inbyggd vibrator utan endast är en manuell G-punktsstav kan det vara aktuellt att använda staven tillsammans med andra produkter, så som en klitorisvibrator. Många kvinnor vittnar om att Ella passar perfekt med en lufttrycksvibrator, exempelvis Satisfyer, och att den kombinationen har gett dem fontänorgasmer och intensivare orgasmer än de någonsin upplevt tidigare.

Det här är dock också en personlig preferens och en del nöjer sig med att kombinera Ella tillsammans med smekningar på klitoris med hjälp av fingrarna.

Summering

Ella G-punktsstav från Lelo är en extremt elegant massagestav som definitivt kommer åt rätt ställen, det vill säga G-punkten. Den levererar vad den utger sig för att leverera och vi är inte ett dugg besvikna.

FÖRDELAR

 • Mycket enkel att använda
  Eftersom staven är helt manuell styr du själv över takt och intensitet. Det är tydligt åt vilket håll den ska användas och du får ett mycket bra grepp om den.

 • Mångsidig
  Staven går att användas från båda hållen. Den ena sidan är böjd för att stimulera G-punken men andra sidan av staven har en mer klassisk form, vilket gör att du även kan använda den som en vanlig dildo. Det gör den mångsidig och mycket användbar för det relativt låga priset.

 • Enkel att rengöra
  Staven är enkel att hålla ren eftersom den är väldigt slät och saknar skarpa böjningar där bakterier annars lätt kan fastna. Silikon är också ett material som är enkelt att rengöra och mycket hygieniskt.

 • Bra storlek
  Vi tycker att Lelo har lyckats att få till en perfekt storlek på den här staven. Den är nästan 20 cm lång vilket gör att den når till alla de rätta ställena utan att för den delen kännas stor och klumpig. Den väger endast 111 gram, vilket gör den mycket nätt.

 • Väldigt elegant utseende
  För oss och även för många andra kvinnor är utseendet på intimleksaker en väldigt viktig del av njutningen. Vi vill ha eleganta produkter med ett vuxet och feminint utseende. Och här har Lelo verkligen lyckats, den här är så snygg så vi knappt kan sluta att titta på den. Den finns både i svart och i lila och vi fördrar den svarta.

NACKDELAR

 • Den är helt manuell
  Det här är förvisso en smaksak, men vi föredrar G-punksstavar som har inbyggd vibrator. Vi tycker att det förhöjer upplevelsen och ger också mer flexibilitet eftersom vibrationerna alltid går att stänga av om man inte vill använda dem.