LELO Hugo

Om du ännu inte utforskat prostatastimulering är det dags att göra det och Lelo Hugo är en perfekt sexleksak för uppdraget. Med sin perfekta böjning och intensiva vibrationer kommer den leverera en upplevelse du inte kommer att ångra. Men inte nog med att den kommer åt och stimulerar prostatan med staven, stopplattan har ytterligare en vibrator som ligger och vibrerar på mellangården som är en mycket erogen zon.

Det ursprungliga priset var: 1 999 kr.Det nuvarande priset är: 1 338 kr.

Rea!

Om du ännu inte utforskat prostatastimulering är det dags att göra det och Lelo Hugo är en perfekt sexleksak för uppdraget. Med sin perfekta böjning och intensiva vibrationer kommer den leverera en upplevelse du inte kommer att ångra. Men inte nog med att den kommer åt och stimulerar prostatan med staven, stopplattan har ytterligare en vibrator som ligger och vibrerar på mellangården som är en mycket erogen zon.

Styr Lelo Hugo med fjärrkontroll

Självklart ska du enkelt kunna ha full kontroll på vibrationerna när du använder dina sexleksaker, och Lelo vet att det kan vara svårt att komma åt knappar. Det är ingenting du behöver oroa dig med när du använder Hugo, den styr du nämligen enkelt med den tillhörande fjärrkontrollen.

På så vis kan du enkelt både minska och öka stimulansen precis som du vill för att kunna ge dig själv den maximala njutningen. Alternativt kan du också låta en partner styra intensiteten på leksaken, så du själv kan hänge dig 100 % åt njutningen.

Fjärrkontrollen är en så kallad SenseMotion-kontroll som innebär att den rör sig efter hur du hanterar och vinklar fjärrkontrollen. En funktion som nästan måste upplevas för att förstås!

Öka njutningen på egen hand eller med en partner

Lelo Hugo går alldeles utmärkt att använda helt på egen hand under en härlig onanistund eller tillsammans med en partner. Du kan med fördel ha den införd i anus och låta den vibrera samtidigt som du genomför ett samlag.

Prostatastimulans brukar för de flesta män leda till både en mer intensiv och en längre orgasm, och vem tackar nej till det?

Rengöring och uppladdning

Produkten är uppladdningsbar och laddas med den medföljande laddaren. Den är tillverkad i medicinsk silikon och är 100 % vattentät. Du kan därför mycket enkelt rengöra den under rinnande vatten.

Recension: Lelo Hugo

Vi vet att prostatastimulans kan många gånger kännas lite läskigt och obehagligt om man ännu inte har provat på det. Men är du nyfiken på att prova på den här intensiva, men fantastiska typen av stimulans, eller om du redan är en frekvent avnjutare är Lelo Hugo en riktigt bra och intressant produkt.

Hur bra är Lelo Hugo?

Lelo Hugo är en sådan där sexleksak som levererar lite extra mycket av allt, och som kan ge den typen av njutning som nästan gör dig lite galen. Vi gillar att den stimulerar och vibrerar både inifrån och utanpå och den levererar verkligen intensiv stimulans. Den första tanken som slår oss dock är att färgerna känns väldigt feminina för att vara en sexleksak som faktiskt först och främst vänder sig till män.Anledningen till varför Lelo har valt att ha det så, har vi inget svar på – men vi vet att färgen har i alla fall ingenting att göra med vad produkten faktiskt levererar. Utformningen på staven är helt perfekt och den är både ergonomisk och perfekt böjd för att faktiskt komma åt där den ska komma åt, alltså prostatan. Den är även snyggt, om än lite feminint designad och känns inte alls vulgär på något sätt.

Det som gör att just Lelo Hugo är en prostatavibrator som sticker ut från mängden är att den har två vibrationsmotorer. Den ena till staven och den andra till bottenplattan, som kommer att stimulera mellangården. Det här gör att du stimuleras både på insida och på utsidan och vi har ärligt talat svårt att se hur någon inte skulle kunna få orgasm av den här.

Stimulansen och njutningen är verkligen maximal och tillåter du bara dig själv att slappna av och helt och hållet ge din hän njutningen, kommer du att få en exploderande orgasm du tidigare inte varit med om.

Enkel att styra med fjärrkontrollen

Tack vare SenseMotion-fjärrkontrollen behöver du inte hålla på att krångla med några knappar på själv leksaken under användning för att variera vibrationerna. Fjärrkontrollen är mycket enkel att använda, och gör det ännu enklare att slappna av och bara njuta.När det gäller analstimulans är det viktigt att faktiskt kunna slappna av och bara låta njutningen komma för att få ut så mycket som möjligt, och tillsammans med lite glidmedel är Lelo Hugo den perfekta leksaken för detta.

FÖRDELAR

  • Vibrerar på två ställen
  • Enkel att styra via fjärrkontrollen
  • Ergonomisk design

NACKDELAR

  • Något dyr