Fifty Shades of Grey Driven By Desire Analplug

Upplev skön anal stimulering och härligare orgasmer med den här fräcka och stilrena buttpluggen från en officiella Fifty Shades of Grey kollektionen.

Använd den under förspelet och för att göra dig eller din partner redo för analsex eller använd den under samlaget för att få multipel stimuleringen som leder till starkare och intensivare orgasm.

169 kr

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-04-14 14:23:30

T-formad för säker användning

Driven by Desire är t-formad vilket gör den säker att använda för anala lekar då den inte riskerar att åka in i tarmen.

T-formen gör den också mycket enkel att använda eftersom det är enkelt att grepp stopplattan för in- och utföring.

Pluggen är totalt åtta centimeter lång, varav sju centimeter kan föras in i anus och passar bra både till nybörjare och erfarna analutforskare.

Staven är något böjd vilket gör stimulansen ännu skönare och när den använd på män kan den även stimulera prostatan.

Snygg och stilren design

Fifty Shades of Grey kollektionen är känd för att leverera riktigt stilrena och sexigt utformade sexleksaker, och Driven by Desire är absolut inget undantag.

Den är sexigt svart med en yta som känns len som sammet tack vare att produkten är tillverkad i silikon av riktigt bra kvalitet.

Anala leksaker bör alltid användas tillsammans med glidmedel, och eftersom denna är tillverkad av silikon ska du använda vattenbaserat glidmedel.

Efter användning rengör du buttpluggen enkelt med varmt vatten och en mild tvål eller rengöringsmedel för sexleksaker.

Recension: Fifty Shades of Grey Driven by Desire

En sexig, härligt utformad buttplugg som passar såväl nybörjare som den mer erfarna. En mycket enkel och prestigelös sexleksak men som ändå kan levererar stor njutning, både på egen hand eller tillsammans med en partner.

Fifty Shades of Grey Driven by Desire kan användas både under förspelet för att på ett säkert sätt kunna utföra analsex eller låta den vara placerad i anus under samlaget för extra mycket stimulans.

Hur bra är Fifty Shades of Grey Driven by Desire?

Sexleksaker från Fifty Shades of Grey kollektionen ger oss härliga förhoppningar eftersom vi är vana att de levererar riktigt sexiga och lite ”naugthy” leksaker, och ska vi vara helt ärliga så får vi nog säga att lite besvikna blev vi nog i början på Fifty Shades of Grey Driven by Desire.

Det är absolut en bra och funktionell buttplugg, men vi saknar den där lite snuskiga, förbjudna känslan som kollektionen annars brukar leverera.

Men om vi släpper tanken på att det är just en Fifty Shades of Grey leksak och istället fokuserar på funktionen på buttpluggen så blir vi inte lika besvikna.

Den är riktigt bra utformad med en liten böj på toppen som kommer åt att stimulera inuti anus på ett härligt sätt. Om den används på en man kommer den även att stimulera prostatan, vilket absolut leder till skönare och intensivare orgasmer under samlaget.

Buttpluggen har en införbar längd på sju centimeter och en diameter på två centimeter, vilket gör att den passar bra även för dig som är ovan vid anala lekar.

Däremot är den inte konformad som många andra buttpluggs för nybörjare brukar vara, utan toppen av den är faktiskt den allra grövsta delen så det är viktigt att du tar dig tid för införandet för att få en behaglig upplevelse.

Vi rekommenderar att du använder rikligt med glidmedel.

Tack vare t-formen upplever vi den mycket enkel att använda, både på egen hand och på någon annan.

Du får ett bra grepp om stopplattan och har bra kontroll på pluggen när du ska föra in den i anus.

Skönt material i hög kvalitet

Fifty Shades of Grey Driven by Desire är en mycket prisvärd buttplugg och har ett relativt lågt pris. Trots det känns det som att den är tillverkad av silikon av mycket hög kvalitet. Först och främst har den precis rätt styvhet för att vara enkel att föra in, men ändå vara lite foglig.

Ytan på buttpluggen känns också riktigt skön, den är len och fin och det märks att den är tillverkad av hudvänlig silikon. Tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel blir den mycket hal och skön och gör införandet av den enkel.

Den var mycket enkel att rengöra och har inga skarpa veck där bakterier kan samlas, något som är mycket viktigt när det kommer till sexleksaker och speciellt anala leksaker.

FÖRDELAR

  • Böjd topp som kommer åt prostatan på män
  • T-formad för säker användning i anus
  • Prisvärd

NACKDELAR

  • Kan kännas något stor för nybörjare
  • Känns lite väl basic