Fifty Shades of Grey: Delicious Fullness

Om du älskar anala leksaker men söker något lite mer intensivt och sensatoriskt än en helt vanlig buttplug är den är vibrerande analpluggen ett perfekt alternativ.

Passar lika bra att använda ensam som tillsammans med en partner och kan ge riktigt intensiva orgasmer och härlig njutning.

Den här buttplugen är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen, bestående av många enastående sexleksaker.

 

Det ursprungliga priset var: 459 kr.Det nuvarande priset är: 229 kr.

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-05-22 15:03:20

Njut av intensiv anal stimulans

Många njuter av anal stimulans, både för att känslan är lite förbjuden men framför allt för att det finns många känsliga nervtrådar runt analöppningen, som njuter av stimulering.

Att ha en buttplug inför under vaginal penetrering kan vara nog så njutningsfullt, men Delicious Fullness levererar njutning på en helt annan nivå tack vare sina vibrationer.

Det finns sju olika vibrationsmönster och tre olika hastigheter på pluggen, vilket innebär att du sakta men säkert kan strega intensiteten allt eftersom du blir mer och mer upphetsad.

Att dra på den högsta hastigheten samtidigt som du når klimax genom exempelvis vaginal penetrering kan ge en mycket intensiv orgasm.

Används tillsammans med vattenbaserat glidmedel

Precis som övriga sexleksaker från Fifty Shades of Grey kollektionen är Delicious Fullness tillverkad med elegant och kvalitet i åtanke.

Den har en yta av mycket len och härlig silikon, självklart fri från ftalater.

Du njuter av den på allra bästa sätt tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, använd gärna en riklig mängd för att införandet ska gå så smidigt och njutningsfullt som möjligt.

Pluggen har en penetrerande längd på 9,5 cm och en omkrets på 10 cm där den är som störst. En ganska rejäl buttplug med andra ord.

Den drivs med ett AAA batteri, och är med andra ord inte uppladdningsbar. Däremot är den 100 % vattentät, vilket ger flexibel användning.


Recension: Fifty Shades of Grey Delicious Fullness

När du vill ta din anala stimulans till en ny nivå är Delicious Fullness verkligen en buttplug att rekommendera.

Det här helt klart något speciellt med vibrerande stimulans där bak, samtidigt som den också ger den där uppfyllda känslan som många riktigt går igång på.

Fördelen är förstås att du kan använda den både med och utan vibrationer, vilket ger den en stor flexibilitet och den känns då genast mycket prisvärd.

Hur bra är Fifty Shades of Grey Delicious Fullness?

Efter att tidigare ha testat flera av sexleksakerna ut den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen är förväntningarna höga även på denna buttplug, och den är absolut inte en besvikelse.

Även om vibrationsmöjligheterna inte är så många, är de fullt tillräckliga för en anal leksak och den ger absolut den där extra touchen av stimulans, som gör att njutningen slår helt andra höjder.

Som vanlig buttplug kan vi väl inte påstå att den är bättre än andra, utan det är just vibrationerna som gör den speciell.

Att föra in den utan vibrationer, bli stimulerad antingen vaginalt eller på klitoris och sedan öka vibrationshastigheten mer och mer desto närmare klimax du kommer är en intensiv och mycket njutningsfull känsla.

Du kommer troligtvis få en mycket intensivare orgasm än vad du annars får.

En buttplug för erfarna

Fifty Shades of Grej leksakerna vänder sig inte till nybörjare på sexleksaker, utan vänder sig främst till dig (eller er som par) som vill tänja på gränserna och undersöka mellanlandet mellan pleasure and pain.

Detsamma gäller Delicious Fullness, det är ingen buttplug för den som är nybörjare på anala lekar.

Men en omkrets på 10 cm på det bredaste stället är den relativt rejäl och det krävs vana och erfarenhet för att kunna använda den på ett njutningsfullt sätt.

Men är du sedan tidigare van vid anal penetrering tror vi absolut att Delicious Fullness kommer att ge dig njutning.

Precis som namnet avslöjar, ger den förutom stimulans med vibrationer en känsla av uppfylldhet tack vare sin storlek, något som verkligen kan vara en stämningshöjare.

Njut med rikligt med glidmedel

Precis som alla anala leksaker bör den här njutas av tillsammans med rikligt med glidmedel.

Eftersom ytan är i silikon ska du endast använda ett vattenbaserat glidmedel. Produkten är 100 % vattentät, och fungerar därför utmärkt i exempelvis duschen.

Varför inte värma upp redan i duschen, genom att ha buttplugen införd, och sedan låta din partner vara redo och vänta på dig utanför duschen?

Produkten drivs med ett AAA batteri. Vi vet att en del föredrar uppladdningsbara batterier, men och andra sidan är det enkelt att byta ett sådant här batteri när det tar slut.

 

FÖRDELAR

  • Härliga vibrationer
  • Stor och fyllig omkrets
  • Enkelt att byta batteri

 

NACKDELAR

  • För stor för nybörjare
  • Få vibrationshastigheter
  • Ej uppladdningsbar