Fanny Hill

Fanny Hill Inflatable Butt Plug är en uppblåsbar analplugg.

Den här pluggen har en längd på 9 cm och har 7 vibrationsnivåer som kan styras med en trådbunden fjärrkontroll.

Den uppblåsbara pluggen levereras med en enkel blåsa som kan användas för att pumpa upp pluggen enligt dina egna önskemål.

Tillverkad av latex och PVC-plast, helt kroppssäker och bekväm att använda. Vi rekommenderar att du använder den här produkten tillsammans med ett glidmedel.

Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 239 kr.

Rea!

Mer om produkten Fanny Hill

Fanny Hill har en speciellt utformad pump som blåser upp den mjuka latexytan på butt-pluggen för att få den tjocklek du önskar.

Allt medan vibrationerna med flera hastigheter ökar njutningen kommer du snart att upptäcka att den här kombinationen är din favorit.

Om du köper den här buttpluggen och enligt vår upplevelse blir den en naturlig del i all kinky lek som involverar rumpan från och med nu!

En praktisk trådbunden fjärrkontroll gör att du enkelt kan utforska de olika hastigheterna på vibrationen dessutom.

När buttpluggen väl är på plats kan du nu använda den externa slangen för att pumpa dig fram till rumpfylld tillfredsställelse.

Prova med en pump i taget för en lagom takt och man hinner dessutom känna hur den töjer analen.

Det är också väldigt lätt att omedelbart minska trycket genom en knapptryckning.

Det tar ungefär 10 pumpningar för pluggen att bli full med luft och därmed få maximal storlek. Vibrationerna styrs som sagt med en trådbunden fjärrkontroll och det finns 7 olika nivåer av vibration.

Själva plugga är tillverkad av silikon och är självklart kroppssäker. Kom ihåg att, som vanligt vid anala lekar, använda glidmedel.

Eftersom denna pluggen är gjord av silikon ska du också undvika silikonbaserat glidmedel då silikon löser upp silikon.

Det betyder att oljebaserat eller vattenbaserat glidmedel är vad som gäller. Rengör leksaken efter användning och förvara separat från andra leksaker för bästa hållbarhet.