LELO Sona

Lufttrycksvibratorer är helt klart en produkt som revolutionerade marknaden för kvinnliga sexleksaker och just denna vibrator från LELO är både elegantare och mer praktiskt än någon annan lufttrycksvibrator innan.

Det ursprungliga priset var: 990 kr.Det nuvarande priset är: 445 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-11 16:03:14

Lelo Sona är helt klart en produkt som revolutionerade marknaden för kvinnliga sexleksaker och just denna vibrator från LELO är både elegantare och mer praktiskt än någon annan lufttrycksvibrator innan. LELO Sona har designen till en helt ny nivå och aldrig förr har kvinnor kunnat onanera med en så stilren produkt.

Designmässigt mirakel

LELO Sona har en design som vi tidigare inte har sett på en lufttrycksvibrator, den är både lyxigare och mer feminin än vad vi är vanan vid. LELO är förvisso kända för att tillverkade sexleksaker med elegans, men här har de absolut överträffat sig själva.

Självklart är utseende inte allt när det kommer till sexleksaker, utan funktionen är kanske det allra viktigaste. Men design och elegans är ändå en viktig del för många kvinnor för att kunna komma in i den rätta stämningen.

Dessutom är LELO Sona så pass liten att du enkelt kan bära med dig den i handväskan för en skön stund var du än befinner dig. Och tack vare den exklusiva designen kommer ingen misstänka vad det är du har där i väskan, även om den råkar skymta när du öppnar väskan för att ta fram plånboken.

Stimulera utan beröring

Anledningen till att lufttrycksvibratorer har slagit igenom så pass stort är deras unika funktion att de stimulerar klitoris helt utan beröring. LELO Sona har ett perfekt format munstycke som du placerar över klitoris, när du sedan slår igång den kommer ett litet vakuum att bildas.

Vibratorn skickar sedan ut vibrationen genom lufttryck som i sin tur stimulerar din klitoris. På så vis slipper du får den där känslan av överstimulans som en vanlig vibrator många gånger kan ge.

LELO Sona har 8 stycken vibrationsnivåer och är uppladdningsbar. Munstycken är tillverkat i hudvänligt silikon och kan enkelt rengöras med vatten och en mild tvål.

 


Recension: LELO Sona

Aldrig förr har vi väl stött på en lufttrycksvibrator som är lika snygg och elegant som LELO Sona. Här kan vi verkligen säga att det var kärlek vid första ögonkastet, och LELO har definitivt förstått att utseendet på en sexleksak är nästan lika viktig som funktionen – åtminstone för kvinnor.

Hur bra är LELO Sona?

LELO Sona är en lufttrycksvibrator så självklart gäller det att denna typ av produkt är något som faller dig i smaken för att du ska gilla den. Men ärligt talat har vi nog inte träffat på en endast kvinna som har provat en lufttrycksvibrator och sagt att de inte är något för dem. En lufttrycksvibrator är i princip en orgasmgaranti, och LELO Sona är faktiskt en av de som vi gillar allra bäst.Vi vet att självklart är funktionen snäppet viktigare än designen på en sexleksak, men vi kan ändå inte släppa hur snygg den här faktiskt är. Att plocka fram den för en onanistund är definitivt ingenting man drar sig för, det är nästan så att man vill ställa fram den i bokhyllan.

Men om vi släpper utseendet för en stund och fokuserar på funktionen så blir vi inte heller då besvikna. Den är i minsta laget och LELO har troligtvis planerat att det här ska vara en produkt som du enkelt ska kunna bära med dig i handväskan. Men har du lite större händer kan den nog kännas lite väl liten och svårt att få ett bra grepp om.

Däremot har munstycket en bra rund form och passar utmärkt att lägga sig tätt runt klitoris. Däremot stör vi oss på att den låter lite högre än vad vi hade hoppats på. En liten produkt som är till för att kunna bära med sig, bör också vara mycket tystgående för att kunna användas diskret.

Öka upplevelsen genom att använda LELO Sona i duschen

LELO Sona är helt vattentät och kan med fördel användas i duschen, eller till och med i ett varmt och härligt bad om du så önskar. Vi tycker dock att lufttrycksvågorna försvinner något när den används under vattnet, vilket antyder att munstycket inte slutet helt tätt runt klitoris.Vattentäta produkter är alltid ett plus för oss, eftersom det ger större valfrihet. Dessutom underlättar det också rengöringen eftersom den då kan tvättas under rinnande vatten. LELO Sona är tillverkad i silikon och kan därför rengöras med enbart tvål och vatten.

 


FÖRDELAR

  • Designen – LELO Sona är extremt exklusiv och feminin.
  • Produkten är tillverkad i mycket mjuk och lent silikon som känns skönt mot huden.
  • Vattentät och kan användas i duschen samt underlättar rengöring
  • Passar bra runt klitoris

NACKDELAR

  • Har ett relativt högt pris
  • Är lite i minsta laget
  • Låter lite för högt