Lovense Lush 2

Ett vibrerande ägg som liknar en knipkula till utseendet, det som skiljer denna vibrator från andra på marknaden är ett den helt och hållets styrs via en app, och telefonen som styr vibratorn behöver inte befinna sig i samma rum. Perfekt för sexuella lekar exempelvis när du och din partner befinner er på olika platser. En riktig klassprodukt från Lovense.

Hitta det bästa priset för Lovense lush 2 hos oss

I listan nedan, hittar du just nu det bästa priset för Lush 2. Köp den direkt via till butik knappen!

1,149 kr

Rea!

Njut av vibrationer på klitoris eller inuti vaginan

Lovense Lush 2 vibrerande ägg är en införbar vibrator, och utseendet påminner om en knipkula. Du för in den breda delen i din vagina och låter dig själv njuta av de härliga vibrationerna som kommer att stimulera din g-punkt.

Vibratorn går dock precis lika bra att använda som en vanlig klitorisvibrator, vilket gör att du enkelt kan variera mellan att låta klitoris få stimulans och även bli kittlad inifrån.

Se däremot till att den smala delen alltid är utanför kroppen, eftersom där sitter antennen som gör att du kan koppla vibratorn till din smartphone.

Låt någon annan styra takten med lovense lush 2

App-styrda vibratorer har blivit mer och mer populärt, dels är det väldigt smidigt att slippa försöka komma åt knapparna på själva vibratorn mitt under onanistunden eller när den används tillsammans med en partner.

Men det är också härligt eftersom du kan låta någon annan ha kontrollen över intensiteten, något som gör att du helt och hållet slappna av och bara låta dig njuta tills du når klimax.

Lovense Lush 2 har däremot tagit det ett steg längre, vanligtvis kopplar du upp vibratorn via Bluetooth och måste befinna dig i närheten för att kunna styra vibratorn. Här finns dock en funktion så att du kan styra vibratorn var du än befinner dig.

Vilket innebär att din partner kan styra den åt dig från arbetsplatsen eller till och med från ett annat land. En lek som verkligen kan ge en extra krydda åt sexlivet.

Vill ni inte använda er av appen går intensiteten även att styra med knappar på själva vibratorn.

Lovense lush 2 är liten och smidig

Det här vibrerande ägget är mycket litet och smidigt, men levererar verkligen på topp. Den är tillverkad i len och hudvänlig rosa silikon och har en mycket behaglig yta.

Den har en totallängd på endast 18 cm, och eftersom den är U-formad känns den som perfekt storlek för att kunna bära med sig.

Tack vare sin lätta vikt på endast 190 gram är det en perfekt vibrator att ta med sig på resa, eller hem till en sexpartner för lite extra rolig lek.

Diskret och uppladdningsbar, styr via bluetooth

Lovense Lush 2 är mycket tystgående vilket gör att du kan använda den på ett diskret sätt. En del gillar faktiskt att ha den i sig när de exempelvis är ute på dejt med sin partner, som ett förspel. Och tack vare den mycket tysta motorn går det alldeles utmärkt.

Vibratorn är uppladdningsbar och en laddning håller i cirka tre timmar.

Rengör produkten enkelt med parfymfri tvål och ljummet vatten efter användning.

Tekniska specifikationer för Lovense Lush 2

 • Yta av hudvänligt silikon
 • Uppladdningsbar
 • Total längd på 18 cm
 • Införbar längd 7,6 cm
 • 100 % vattentät
 • Bullet vibrator

 

Recension: Lovense Lush 2

Det bästa med den här produkten är inte att det är en fantastisk vibration, utan helt klart att man kan låta någon annan styra den, och att den personen inte en behöver vara i samma rum. Helt klart en rolig funktion som ger njutningen en helt ny dimension.

Det här är i första hand en vibrator som du använder på insidan och som stimulerar dina slidväggar och G-punkten med hjälp av vibrationer.

Det kan vara bra att tänka på det eftersom den typen av stimulering inte passar alla, utan en del kvinnor behöver en kombination av G-punktstimulering och stimulering av klitoris för att kunna få orgasm.

Lovense vibrerande ägg går självklart även att använda på klitoris, men för det ändamålet finns det betydligt bättre vibratorer.

Alla sexleksaker behöver dock inte ge dig orgasm utan kan vara en rolig pryl som kryddar upp sexlivet eller onanistunden, och det skulle vi säga att den här produkten verkligen gör.

Att kunna styra en vibrator från en smartphone är inte något unikt idag, men de flesta kopplas upp med Bluetooth och du brukar behöva befinna dig i samma rum som vibratorn. Den här vibratorn kan du styra var du än är, vilket innebär att du kan låta en partner som befinner sig någon helt annanstans styra över vibrationerna när du onanerar.

Förutom att den går att styra via kontrollerna i appen går det också att synkronisera vibratorn till musik, så att du kan låta din bästa Spotifylista styra vibrationerna. Vibrationerna går också att aktivera genom andra ljud, exempelvis genom att man pratar. Är ni riktigt äventyrliga låter ni med andra ord ert ”dirty talk” styra vibrationerna.

Den lilla delen på vibratorn är antennen och den måste hela tiden vara på utsidan, vi upplever dock att den lätt hamnar på ett sätt så att den förlorar kontakten med telefonen. Något som vi upplever lite störande och ger ett avbrott i nöjet.

En vibrator ska såklart inte bara vara kul att använda, utan ska förstås också vara skön. Och när det gäller Lovense Lush 2 vibrerande ägg så får vi väl säga att den är helt okej, även om vi har provat mycket bättre vibratorer än så här.

Den har bra motorer och den avger kraftiga vibrationer samtidigt som den verkligen är tystgående, något som vi absolut gillar. Vi tycker att den inte riktigt kommer åt G-punkten som vi hade önskar, utan mest känns vibrationerna mot slidväggarna helt enkelt.

Produkten är mycket snygg och stilren och har en härlig rosa färg. Ytan är mycket len och känns väldigt behaglig.

Rengöring och underhåll

Det är viktigt att kunna rengöra sexleksaker på ett bra sätt för att hålla dem hygieniska och Lovense Lush 2 vibrerande ägg är väldigt enkel att rengöra efter användning. Eftersom produkten är tillverkad i silikon och är vattentät är det bara att skölja av den under ljummet rinnande vatten och tvätta av den med en mild tvål.

Som med alla silikonprodukter är det bra att låta dem torka innan du lägger bort den för förvaring. Förvara den gärna i en tygpåse eller liknande för bästa underhåll.

Det vibrerande ägget är uppladdningsbart och du laddar det via den medföljande USB-kabeln. En laddning håller enligt instruktionerna för cirka tre timmars användning, något som vi tycker är lite snålt faktiskt men gör antagandet om att den drar mycket batteri på grund av alla tekniska funktioner.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis skulle vi säga att Lovense Lush 2 Bullet Vibrating egg främst är en parleksak. Det som gör den värd sitt relativt höga pris är att den har många tekniska funktioner, vilket ger en extra krydda.

Är ni ett lekfullt par, är den absolut värd sitt pris. Den går att styra på distans via appen, vilket vi verkligen går i gång på. Den går också att styra via musik och via ljud. Helt klart en rolig vibrator när man vill ha något mer än bara en vanlig vibrator. Appen är mycket enkel att använda och har många bra funktioner.

Som vibrator i sig är vi väl däremot inte jätteimponerade, och det utlovas definitivt ingen orgasmgaranti. Är du ute efter en vibrator att använda på egen hand finns det betydligt bättre produkter att välja på.

Vibratorn är mycket kraftig och ger sköna intensiva vibrationer samtidigt som den är mycket tystgående. Kan användas både som ett vibrerande ägg är tänkt, alltså på insidan eller som en klitorisvibrator.

Den är både enkel att rengöra och att ladda och är 100 % vattentät.

En snygg vibrator som passar bra för paret som gillar att använda sig av teknologi i sina sexuella lekar.

FÖRDELAR

 • Går att styra på distans
  En riktigt rolig funktion, som känns relativt unik. Passar perfekt om du är i ett långdistansförhållande eller om du helt enkelt bara vill ha lite extra kul med någon som inte här i din säng just nu.
 • Väldigt tystgående
  Vibratorn är verkligen tystgående trots att den är kraftfull på den högsta intensitetsnivån. Något som gör att du kan ha ägget i dig ute på offentliga platser, som en del av ett förspel exempelvis.
 • Snygg och skön yta
  Produkten är mycket snyggt designad och ytan som är tillverkad i silikon har verkligen bra kvalitet och känns sammetslen.
 • 100 % vattentät
  En vibrator vill man kunna använda i badkaret eller duschen och den här är helt vattentät, vilket vi gillar.

NACKDELAR

 • Kommer inte åt G-punkten ordentligt
  Det här kan såklart variera mellan olika användare, men vi tycker inte riktigt att den har rätt utformning för att komma åt G-punkten på det sättet vi hade önskat.
 • Hög prisklass
  Vibratorn är relativt dyr, också kanske inte något som passar för den som vill prova på sin första sexleksak.