Satisfyer Sexy Secret

Låt förspelet pågå i timmar, eller varför inte dagar innan du och din partner träffas. Satisfyer Sexy Secret är en liten vibrator som du placerar i dina trosor, och som kan kontrolleras av någon annan via Satisfyers app.

Att gå runt med vibratorn i trosorna och bli överraskad när det kittlar till på klitoris kan vara riktigt eggande, och speciellt bra när du och din partner inte kan vara på samma plats.

Det ursprungliga priset var: 729 kr.Det nuvarande priset är: 395 kr.

Fjärrstyrd trosvibrator för distanslekar

Vibratorn kan alltså styras från distans, vilket betyder att din partner kan kontrollera när det är dags för din klitoris att få några smekningar, trots att hen befinner sig på en helt annan plats.

Känslan av inte ha koll på när nästa våg av vibrationer kommer kan vara riktigt spännande, och en kul lek att värma upp er båda med innan ni kan ses.

Satisfyer Sexy Secret är 8,5 cm lång, alltså inte mycket större än din handflata och passar alldeles utmärkt i trosan utan att kännas klumpig eller obekväm.

Den har en perfekt utformning och placeras med vibrationskulan mot klitoris. Med hjälp av ett magnetlås fäster du den i trosan. Där kan den sedan ligga medan du ligger hemma i soffan, är på bio eller är ute på en shoppingrunda.

Har du ingen partner som kan styra appen kan du också välja mellan åtta stycken förprogrammerade vibrationsmönster.

Kanske något att trigga igång dig själv med inför en härlig onanistund?

Vattentät för våta lekar

Du behöver inte oroa dig över att bli alldeles för våt av vibrationslekarna, vibratorn är nämligen 100 % vattentät.

Det gör också att den är enkel att rengöra och hålla hygienisk. Ytan består av silikon fri från ftalater och rengörs med mild två. Laddar gör du enkelt med den medföljande USB-kabeln.

Recension: Satisfyer Sexy Secret

När du är ute efter något som verkligen kan lyfta spänningen i sexlivet, speciellt om du och din partner befinner er på olika platser är Satisfyer Sexy Secret en riktigt bra leksak.

Här är det inte fantastiska vibrationer i sig som är det man är ute efter, utan möjligheten att låta någon annan styra vibrationerna på den här vibratorn som du har instoppad i trosorna.

Bara tanken på att gå runt på affären, och helt plötsligt känna en våg av vibrationer mot klitoris som din partner styr över – kan riktigt egga upp en.

Hur bra är Satisfyer Sexy Secret?

Om det är en sexleksak som känns spännande och annorlunda du letar efter, skulle vi säga att Satisfyer Sexy Secret är riktigt bra.

Att ha en appstyrd vibrator är inte alls något nytt, och det finns idag många modeller – men när det kommer till varianter som du kan gå runt med i trosan under en längre tid, finns det inte allt för många att välja på.

Den här trosvibratorn från Satisfyer är riktigt bra utformad, och sitter där den placerar den tack vare sitt magnetlås.

Du behöver alltså inte föra in vibratorn i slidan, utan den placerat på utsidan och vibratorn läggs istället mot klitoris. Den har perfekt storlek, och blir inte alls obekväm att ha i trosan så länge du placerar den rätt.

Det som kan vara lite klurigt är att vibrationskulan måste placeras exakt på klitoris för att vibrationerna verkligen ska kännas och kunna njutas av till max. Och eftersom du placerar vibratorn i trosorna, är det lite svårt att hitta rätt.

Men när du väl hittat rätt – sitter den kvar där du placerade den.

Enkel fjärrstyrning

Du, eller kanske snarare din partner styr sedan vibratorn via Satisfyers egna app.

Du och din partner behöver inte vara i närheten av varandra, utan vibratorn kan styra från vilken distans som helst.

Satisfyer har lyckats mycket bra med sin app, och det är enkel att koppla upp vibratorn mot den samt att styra den.

Vi gillar att det också finns förinställda vibrationsprogram som du kan använda på trosvibratorn, speciellt om man inte har en partner för tillfället som kan distansstyra den.

För varför skulle en trosvibrator vara exklusive för dig med partner? De förinställda programmen gör att du ändå kan släppa på kontrollen och bli överraskad när vibrationerna sveper över klitoris och du kan helt ge dig hän till njutningen.

Sexy Secret är en rolig leksak, oavsett om du vill trigga igång dig själv innan en onanistund eller som förspel med en partner.

FÖRDELAR

  • Roligt med distansstyrning
  • 100 % vattentät
  • Sitter fast bra i trosorna

NACKDELAR

  • Lite svårt att placera så den kommer åt klitoris ordentligt
  • Finns endast i en färg