Lovense Max 2 Masturbator

Lovense Max 2 Mastrubator är en onanileksak för män som hjälper dig att få en skön stund för dig själv med hjälp av både sammandragningar och vibrationer. Har du kanske tidigare testat på lösvaginor men inte riktigt känt att det varit tillräckligt?  Då är Lovense Max 2 Mastrubator för dig. Dessutom kan den parkopplas med Lovense Nora rabbitvibratorn.

Det ursprungliga priset var: 1,495 kr.Det nuvarande priset är: 1,259 kr.

Rea!

Lovense Max 2 Mastrubator omsluter och stimulerar hela penis

Lovense Max 2 Mastrubator fungerar som många andra lösvaginor att du för in penis i den och sedan omsluts den på ett mycket härligt sätt av ett vacuum som bildas. Du kan själv bestämma hur kraftigt vacuum du vill ha, och hur hård omslutning runt penis du vill ha. Men hjälp av bottenventilen kan du enkelt lätta på trycket om du känner att det behövs. Sammandragningar finns i tre olika intensitetslägen, och kan användas på egen hand eller tillsammans med vibrationer.

Men Lovense Max 2 Mastrubator är så mycket mer än en vanlig lösvagina, förutom den härliga omslutande känslan kommer du även att stimuleras av vibrationer, som startar redan högst uppe vid ollonet. Har du tidigare inte testat på stimulans i form av vibrationer på penis, kommer det bli en mycket trevlig överraskning och upplevelse.

Parkoppla Lovense Max 2 Mastrubator med Lovense Nora rabbit

Du kanske tänker att en mastrubator är en leksak för ensamlek, men då är det dags att tänka om. Lovense Max 2 Mastrubator kan nämligen parkopplas med Lovense rabbitvibrator Nora. Då registrerar rörelserna från ena leksaker som överförs till den andra. På så vis kan du och din partner ha en trevlig stund tillsammans, trots att ni befinner på helt olika platser.

Vibrationerna på Lovense Max 2 Mastrubator kan du styra via Lovense egna app. Skapa egna vibrationsmönster eller använd dig av vibrationer skapade av andra användare.

 


Recension: Lovense Max 2 Mastrubator

Lovense Max 2 Mastrubator är så mycket mer än en lösvagina, och kommer att stimulera din penis på flera olika sätt. Den ger den härligt omslutande känslan som en vanlig lösvagina ger, men samtidigt kommer den också maximera den känslan genom sammandragningar i tre olika intensitetslägen. Samtidigt kommer den också maximera upplevelsen genom att vibrera, vilket ger en mycket härlig och eggande känsla på penisen.

Hur bra är Lovense Max 2 Mastrubator?

Om du söker en onanileksak som verkligen kan erbjuda extra allt är Lovense Max 2 mastrubator en mycket bra kandidat. Det som är så bra med den är att den är väldigt flexibel och anpassningsbar utifrån användarens önskemål. Det är enkelt att själv styra hur hårt du vill att den omslutande funktionen ska kännas genom att lätta på trycket med bottenventilen. Det kan vara skönt att styra vacuumet utifrån hur nära du är på att komma.

Men förutom vacuumeffekten kommer den också stimulera din penis genom sammandragningar, något som verkligen lyfter upplevelsen. Känslan blir mycket mer dynamisk, och njutningen blir verkligen maximal. Men det är verkligen inte allt, för som grädden på moset har även Max 2 Mastrubator en vibrator inbyggd. Vibratorn sitter längst ner på mastrubatorn och vibrationerna sprider sig hela vägen från ollonet och ner till roten av penisen.

Njut tillsammans med en distanspartner genom parkoppling

Inte nog med att Max 2 Mastrubator levererar extra allt när det gäller stimulans, en annan rolig och ganska så exklusiv funktion är att den går att parkoppla med Lovense rabbitvibrator Nora. Det här är en funktion som verkligen gör att den här leksaken sticker ut ur mängden, även om det inte är helt unikt på marknaden.

Det här är en funktion som vi verkligen ger ett plus i recensionen. Att sexleksaker numera gåt att styra på distans via en app är något vi ses mer och mer, men att en sexleksak kan styra en annan sexleksaks rörelse är verkligen ett lyft. Perfekt när du och din partner inte kan befinna er på samma plats, och båda vill bli stimulerade samtidigt.

Rejäl omkrets och härligt material

Lovense har verkligen lyckats leverera den här gången. Max 2 Mastrubator har en bra storlek, och passar både större och mindre penisar. Dessutom är insidan av mastrubatorn mycket tillfredsställande och skön mot penisens känsliga hud.

Det är enkelt att använda alla funktionerna, oavsett om du väljer att använda knapparna eller appen. Enda nackdelen är att den är relativt tung, och väger över ett kilo. Men det är också förståeligt med tanke på alla funktioner.

FÖRDELAR

  • Ger mycket skön omslutning med sammandragningar
  • Vibrationer som känns över hela penis
  • Går att parkoppla med en rabbitvibrator

NACKDELAR

  • Väger ganska mycket