Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer Pro 4 Couples är en lufttrycksvibrator och G-punktsvibrator i ett, som du dessutom kan använda samtidigt som du och din partner har penetrerande samlag. För dig förberedd på maximal stimulans från alla håll och kanter med den här vibratorn från Satisfyer. Den stimulerar inte bara in klitoris och G-punkt, vibrationerna ger även din partner njutning när ni har samlag.

369 kr

Lufttrycksvibrator som kan användas under samlag

Lufttrycksvibratorer har blivit extremt populära, vilket är lätt att förstå eftersom de ger kvinnor orgasm i princip varje gång den används. Nackdelen med dem är att de ofta är ganska så krångliga att använda samtidigt som du har samlag med en partner, men här har Satisfyer Pro 4 Couples verkligen löst ett problem.

Istället för att vara formad som en rak leksak, är den formad som ett L, med en slags platta som vibrerar, som du för in i vaginan samtidigt som lufttrycksmunstycket då hamnar i perfekt läge för att omsluta din klitoris. Där sitter den sedan på plats, medan sin partner penetrera dig med sin penis, eller en dildo om så önskas.

Eftersom den samtidigt ger stimulans på G-punkten vittnar många kvinnor om att den här leksaken från Satisfyer har gett dem multipla orgasmer, och vem vill inte uppleva det?

Stimulans för båda parterna under samlag

Extra härligt blir det förstås alltid när båda parter får njutning av en sexleksak, något som andra lufttrycksvibratorer inte kan leverera. Tack vare att hela plattan på Satisfyer Pro 4 Couples vibrerar kommer den även stimulera penisen under penetrerande samlag.

Just stimulans i form av vibrationer mot penis kan vara relativt outforskat för en hel del män, men då är det absolut dags att testa på detta. Det ger ytterligare en dimension på upplevelsen, och tillsammans med penetrering kommer din njutning bli mycket hög.

Recension: Satisfyer Pro 4 Couples

När du testat på att använda dig av en lufttrycksvibrator, och förmodligen redan blivit besatt av den, som i princip alla användare blir men känner att det är dags att levla upp är Satisfyer Pro 4 Couples leksaken att vända dig till. Den här stimulerar klitoris med hjälp av lufttrycksvågor samtidigt som den masserar G-punkten och ger njutning åt din partner med vibrationerna – och som pricken på i:et används den samtidigt som du har penetrerande samlag! Allt härlig stimulans du kan tänka dig på en och samma gång med andra ord.

Hur bra är Satisfyer Pro 4 Couples?

För dig som gillar mycket stimulans på en och samma gång, är Satisfyer Pro 4 Couples alldeles utmärkt. Många är vi som har blivit helt frälsta av lufttrycksvibratorn, men många är vi också som har försökt att använda den under ett samlag utan att riktigt lyckas – och den är leksaken löser det problemet. När du för in vibrationsplattan i vaginan, som kommer att stimulera G-punkten kommer lufttrycksmunstycket alldeles perfekt runt klitoris. Det är lite trixigt att få till den på rätt plats i början, men när man väl fått dit den, sitter den där den ska under hela samlaget. Inget krångel alls, precis som det ska vara!

En riktigt stor fördel är att den även kommer ge njutning till mannen när den används under penetrerande sex, eftersom vibrationerna från vibrationsplattan även kommer att kännas på penis. Men detta ska nog mest ses som en bonus, då vibrationerna inte blir allt för starka eftersom man troligen stöter penisen in och ut i vaginan. Men känns det gör det – och det ger absolut ytterligare en dimension till njutningen!

Satisfyer Pro 4 Couples ger verkligen stimulans från alla tänkbara håll och kanter, och till ett mycket bra pris måste vi säga.

Använd Satisfyer Pro 4 Couples med en partner eller själv

Även om Satisfyer Pro 4 Couples främst marknadsförs som en lufttrycksvibrator att använda tillsammans med en partner, fungerar det självklart alldeles utmärkt att använda även på egen hand. Eftersom den även vibrerar inne i vaginan, ger den mer stimulans än en vanlig lufttrycksvibrator även utan penetrerande samlag.

Det finns trots allt två nackdelar med vibratorn. Den ena är att delen som är utanför vaginan, där motorn, batteri och knapparna finns är relativt stor och kan kännas lite klumpig under ett samlag. Stöter man på för hårt trycker den lätt in i bäckenbenet lite för hårt. Den andra nackdelen är att det är nästan omöjligt att ändra inställningarna på den när den används under samlag. Den hade gärna fått vara appstyrd.

Men den är mycket enkel att rengöra efter användning, och lätt att ladda med den medföljande magnetiska laddkabeln.

FÖRDELAR

  • Stimulerar klitoris och G-punkten samtidigt
  • Ger njutning till mannen under penetrerande samlag genom vibrationer
  • Ergonomiskt utformad och sitter på plats under sex

NACKDELAR

  • Kan kännas något klumpig under samlag
  • Svårt att ändra inställningarna när den används under samlag