Så här används LELO TOR 2

LELO Tor 2 är en vibrerande penisring som används för att ge extra stimulering och njutning under sexuella aktiviteter. Här är några steg för att använda LELO’s populära penisring Tor 2:

  1. Ladda batteriet: Se till att Tor 2 är fulladdad innan du använder den för första gången. Anslut laddningskabeln till Tor 2 och sätt in den andra änden i en USB-strömkälla. Vänta tills batteriet är helt laddat enligt tillverkarens rekommendationer.
  2. Förberedelse: Innan du sätter på Tor 2, se till att du och din partner är bekväma och upphetsade. Du kan också använda vattenbaserat glidmedel för att underlätta appliceringen och öka komforten.
  3. Applicera ringen: Placera ringen runt penisroten när den är i erigerat tillstånd. Se till att den är bekväm men fortfarande tajt för att hjälpa till att bibehålla erektionen. Du kan även applicera den runt penis och testiklarna för extra stimulering.
  4. Justera vibrationslägen: Lelo Tor 2 har olika vibrationslägen och intensiteter. Använd knapparna på enheten för att välja önskat vibrationsmönster och justera intensiteten enligt dina preferenser.
  5. Utforska och njut: När Tor 2 är på plats och vibrationerna är igång kan du börja med sexuell aktivitet. Ringen hjälper till att öka blodflödet till penis, vilket kan förbättra erektionen och ge extra stimulering för både dig och din partner.

Viktigt att komma ihåg är att alla människor är olika och vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det är viktigt att kommunicera med din partner, experimentera och hitta de inställningar och tekniker som ger bäst njutning för er båda. Följ också alltid tillverkarens anvisningar och rekommendationer för användning, rengöring och underhåll av LELO Tor 2.