Hur används We-vibe Pivot?

Att utforska nya nivåer av njutning och intimitet är något som många par strävar efter. We-Vibe Pivot är en innovativ och vibrerande penisring som kan ta er sexuella upplevelse till oanade höjder. Genom att följa dessa steg kan ni upptäcka de unika fördelarna med We-Vibe’s penisring Pivot:

  1. Ladda upp för spänning: Innan ni ger er in i äventyret med We-Vibe Pivot, se till att både du och din partner är i rätt sinnesstämning. Skapa en atmosfär av intimitet och förspel för att bygga upp spänning och förväntan.
  2. Applicera ringen: När lusten är på topp är det dags att applicera We-Vibe Pivot. Med hjälp av vattenbaserat glidmedel, placera ringen försiktigt runt penisroten i erigerat tillstånd. Se till att den sitter bekvämt men ändå tajt för att både ge stöd åt erektionen och maximera stimuleringen. Ni kan även experimentera genom att applicera ringen runt både penis och testiklarna för extra njutning.
  3. Utforska vibrationsmönster: We-Vibe Pivot erbjuder en rad olika vibrationsmönster och intensiteter för att tillfredsställa era önskemål. Genom att använda de intuitiva knapparna på enheten kan ni enkelt välja det vibrationsmönster som passar er bäst och anpassa intensiteten efter era preferenser. Ni kan också utforska möjligheten att använda den medföljande fjärrkontrollen eller ansluta We-Vibe Pivot till We-Connect-appen för att trådlöst styra vibrationerna och överlåta kontrollen till er partner.
  4. Njut av er gemensamma resa: Med We-Vibe Pivot på plats och vibrationerna i gång är det dags att ge er hän åt njutningen. Ringen hjälper till att öka blodflödet till penis, vilket kan förbättra erektionen och ge intensiv stimulering både för dig och din partner. Utforska olika sexuella positioner och rörelser för att upptäcka era unika källor till njutning och intimitet.

Varje par har sin egen unika resa när det gäller sexuell njutning. Kommunikation och ömsesidigt samarbete är nyckeln till att maximera er upplevelse med We-Vibe Pivot. Var inte rädd för att experimentera och anpassa era inställningar och tekniker för att hitta det som fungerar bäst för er. Glöm inte att läsa och följa tillverkarens instruktioner för användning, rengöring och underhåll av We-Vibe Pivot för att säkerställa en långvarig och trygg användning av produkten.