Lovebox har för tillfället inget samarbete med oss. Därför har vi valt att istället länka till Mshop. Vill du verkligen besöka Lovebox kan du göra det här.

Lovebox

Lovebox är en webbshop som trots sitt feminina utseende med rosa bakgrund har ett stort utbud av sexleksaker både för kvinnor och för män. Du hittar leksaker från alla kända varumärken i deras utbud, och när de tar in nya produkter väljer de alltid med omsorg. För Lovebox är det viktigt att alla produkter är tillverkade i giftfria och hudvänliga material och att de håller hög kvalitet.

Produktkategorier hos Lovebox

Vid första anblick känns det som att Lovebox skulle kunna vara en webbshop som endast säljer sexleksaker till kvinnor, då designen på hemsidan är mycket feminin. Men de har ett stort och varierat utbud av sexleksaker för alla.

Den första kategorin är dock just för henne, och där hittar du en mängd olika underkategorier. Inte nog med at vibratorerna är kategoriserade utifrån vilken typ av vibrator de är, du kan också välja att filtrera utbudet efter egenskaper. Du kan exempelvis välja, hårda, mjuka, böjda eller vattentäta. Vi gillar alltid när det finns många filtreringsmöjligheter och Lovebox har gjort det enkelt att hitta bland deras produkter.

Förutom en stor mängd olika vibratorer hittar du för henne även dildosar, knipkulor och något så ovanligt som vaginapumpar, något vi inte är vana att se i en egen kategori hos e-butiker.

Nästa kategori är för honom, och det vi slås av allra först där är det stora utbudet av Fleshlight. Fleshlight har till och med flera olika underkategorier på sidan och vi blir mycket exalterade över detta. Fleshlight är troligtvis den mest populära onaniprodukter för män och att Lovebox har valt att ha ett så stort utbud av Fleshlight vittnar om att de tar in produkter utifrån vad folk vill ha och varumärken som verkligen håller hög standard.

Du hittar även en kategori med parleksaker där det finns roliga leksaker ni kan använda tillsammans i sängen. Där finns exempelvis buttplugs, erotiska spel och massageoljor. Du hittar också en kategori för underkläder, en för glidmedel och en för BDSM.

Vi gillar det stora utbudet av underkläder och det finns underkläder som både är riktigt sexiga och sådana som är mer sensuella. Det finns även ett utbud av sexiga kläder som passar för bra rollekar, så som en sexig bunny eller en french maid.

Nyheter, REA och Lovebox magasin

Om du inte riktigt vet vad du är ute efter kan du ta en titt under deras kategori Nytt, där hittar du det senast inkomna och kan få bra inspiration till vad din nästa sexleksak ska vara för något.

Är du däremot på en budget, eller helt enkelt bara ute efter att fynda rekommenderar vi dig att titta på deras REA. Här hittar du långt över 1 000 prissänkta produkter, och har du tur kan du göra ett riktigt bra fynd på en produkt från ett varumärke du gillar. Här finns det ofta produkter från populära varumärken så som Fleshlight, Satisfyer, Womanizer och LELO.

Något vi också gillar mycket med Lovebox är att de har ett eget magasin. Det är som en slags blogg där de tar upp flera olika saker som berör sexleksaker. Det kan exempelvis vara nyheter som dyker upp på marknaden, historia om någon populär produkt eller en recension på produkter inom en viss kategori. Dit är verkligen ett bra ställe att vända sig till för att få mer inspiration till olika sexleksaker.

Diskreta leveranser och prisgaranti

Precis som hos alla webbshopar för sexleksaker skickar Lovebox alla sina paket mycket diskret, och det kommer att stå en annan avsändare en Lovebox på kartongen. Leveransen tar mellan 1–4 dagar beroende på var du bor, eftersom alla paket skickas från deras lager i Malmö. Beställer du över 599 kronor slipper du att betala fraktavgift, vi föredrar dock att alltid få fri frakt såklart.

Lovebox har även prisgaranti, vilket innebär att skulle du hitta samma produkt på en e-butik som har sitt lager i Sverige till ett bättre pris, kommer de att matcha priset.

Kundtjänst och säkerhet

Du kan komma i kontakt med Lovebox kundtjänst på flera olika sätt, något vi verkligen gillar eftersom de flesta andra webbshopar för sexleksaker endast har mejl som kontaktväg. Du kan ringa, chatta, mejla eller fylla i ett kontaktformulär. Något som känns mycket tryggt och vi känner oss säkra att handla av Lovebox.

Vad tycker kunderna om lovebox?

Lovebox har fått 4,9 i omdöme på Trustpilot vilket gör dem till en mycket bra webbshop. De flesta omdömen är mycket positiva och de flesta negativa rör beställningar det blivit problem med och kund och företag är oense.

Andra rekommenderade butiker