Vuxen.se

Stora och välkända hos alla?

Vi antar att du hört Vuxen.se’s radiojingel redan? Det har i alla fall vi på Dildolistan och vi har tröttnat för länge sedan. De är dock en bra sexbutik med ett stort utbud och ett gott anseende. Just deras utbud är något som gör att man kan bli riktigt dirty eftersom de erbjuder en del grejjer som andra vuxenbutiker inte har. Man kan lätt hitta latex kläder eller andra BDSM-attiraljer och vill man ha ett bra glidmedel till den nya dildon finns det självklart också!

När du ska handla latexkläder eller andra sexleksaker kan du vända dig hit!

Vidga dina vyeer

Som vi nämnt ovan har vuxen.se ett brett utbud av sexleksaker som självklart består av dildos, buttplugs och vibratorer i alla möjliga färger och former. Här finns dock också massa andra spännande produkter som kanske inte är för den som bara vill hotta upp kvällsmyset med partnern lite, men är man ute efter riktigt kinky sex kan man här hitta kukburar, piskor eller saker för electro sex. Själv håller jag mig nog till den gamla klassiska rabbiten då jag är lite gammalmodig av mig, men det kanske lockar någon?

Vuxen.se tog sexleksaker in i finrummet

Betydelsen som vuxen.se haft för acceptansen av sexleksaker i samhället är enorm. Innan vuxen lanserades fanns det absolut vuxenbutiker som sålde sexleksaker på nätet. Många till och med. Men att hänga på de sajterna var inget man snackade öppet om, och inte heller att man köpte sexleksaker, utan det är något som öppnats upp allt mer just tack vare vuxen som slog på stort med främst radioreklam men också andra typer av “vardagliga” publikationer. Samhället har givetvis blivit mer accepterande på många sätt när det kommer till sexualitet, hbtq-frågor och liknande och därför kan det vara så att tiden var mogen för sexleksaker att etablera sig på riktigt. Men något måste öppna dörren och det tackar vi vuxen för.

Vuxen.se har som dörröppnare riktat in sig på ett brett utbud som tilltalar den stora massan. Där ligger helt klart fokus här. “Vanliga” svenne-sexleksaker i mångt och mycket. Dildoslufttrycksvibratorerbuttplugs, och lösvaginor är inget man behöver leta länge efter på vuxens webbutik. Man kan dock, som vi tidigare nämnt, hitta mer nischade kinky-produkter här, men utbudet inom de kategorierna är inte riktigt lika stort. 

Vuxen.se erbjuder förutom latex kläder:

• Fri frakt vid köp om minst 799kr

• Snabb leverans, beställ innan 14.00 så skickas paketet samma dag

• 90 dagars returrätt

• Toppklass på kundservice både online och i butik

• Garanterat säkra betalningar

• 100% diskret kartong och avsändare

Liknande sexbutiker:

Mshop.se
Sinful.se
SexleksakerOutlet.se

Du som redan handlat på vuxen.se är mer än välkommen att dela med dig av dina åsikter för att vi andra ska kunna göra rätt val i djungeln av vuxenbutiker. Marknaden har exploderat den senaste tiden och det är lätt att gå på en nit, men genom att hjälpas åt kan vi konsumenter vara starka och Dildolistan.se hoppas kunna fungera som en motvikt till butikerna genom att stötta oss som faktiskt handlar!

Recension och omdöme – Vuxen.se

Genom att ge betyg uppe till vänster här på vår site hjälper du andra användare som vill veta mer om vuxen.se. Dildolistan drivs av användarna och du hittar alltid ett ärligt och bra betyg när du kollar på våra specialanpassade butikssidor. 

Vuxen.se har valt att inte samarbeta med oss, så vi rekommenderar någon av följande istället: