Vuxen.se

Stora och välkända hos alla?

Vi antar att du hört Vuxen.se’s radiojingel redan? Det har i alla fall vi på Dildolistan och vi har tröttnat för länge sedan. De är dock en bra sexbutik med ett stort utbud och ett gott anseende. Just deras utbud är något som gör att man kan bli riktigt dirty eftersom de erbjuder en del grejjer som andra vuxenbutiker inte har. Man kan lätt hitta latex kläder eller andra BDSM-attiraljer och vill man ha ett bra glidmedel till den nya dildon finns det självklart också!

Vuxen.se har ett brett sortiment och erbjuder sexiga latex kläder

När du ska handla latexkläder eller andra sexleksaker kan du vända dig hit!

Vidga dina vyeer

Som vi nämnt ovan har vuxen.se ett brett utbud av sexleksaker som självklart består av dildos, buttplugs och vibratorer i alla möjliga färger och former. Här finns dock också massa andra spännande produkter som kanske inte är för den som bara vill hotta upp kvällsmyset med partnern lite, men är man ute efter riktigt kinky sex kan man här hitta kukburar, piskor eller saker för electro sex. Själv håller jag mig nog till den gamla klassiska rabbiten då jag är lite gammalmodig av mig, men det kanske lockar någon?

Vuxen.se erbjuder förutom latex kläder:

• Fri frakt vid köp om minst 799kr

• Snabb leverans, beställ innan 14.00 så skickas paketet samma dag

• 90 dagars returrätt

• Toppklass på kundservice både online och i butik

• Garanterat säkra betalningar

• 100% diskret kartong och avsändare

Liknande sexbutiker:

Himmelriket.se
Sinful.se
SexleksakerOutlet.se

Du som redan handlat på vuxen.se är mer än välkommen att dela med dig av dina åsikter för att vi andra ska kunna göra rätt val i djungeln av vuxenbutiker. Marknaden har exploderat den senaste tiden och det är lätt att gå på en nit, men genom att hjälpas åt kan vi konsumenter vara starka och Dildolistan.se hoppas kunna fungera som en motvikt till butikerna genom att stötta oss som faktiskt handlar!