Satisfyer Lolli Plug 2

Satisfyer Lolli Plug 2 är en analplugg med vibrationsfunktion som också kan användas vaginalt då den är relativt lång. Således erbjuder den en mångsidighet som inte alla analpluggar kan tillhandahålla.

Det ursprungliga priset var: 499 kr.Det nuvarande priset är: 349 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-12 13:57:59

Gillar du analpluggar? Om så är fallet, så behöver du inte leta längre än till den produkten vi senast recenserat, nämligen Satisfyer Lolli Plug 2.

Satisfyer Lolli Plug 2 är faktiskt deras andra version av den ursprungliga Lollipop-designen (som först släpptes 2014). När det gäller dess storlek mäter den 6 tum lång med 1 tum bred med 0,5 tum tjock. På undersidan ser du att den är utrustad med flera olika tillbehör, bland annat en kulvibrator (som även fungerar som klitorisstimulator), en sugkopp och ett litet nubbin-tillsats. Vid sidan av dessa får du också två mindre L-formade anslutningar att hålla fast vid när du använder den solo eller tillsammans med andra leksaker under ömsesidig onani-lek.

Satisfyer Lolli plug 2 och dess material

Det kan verka konstigt att tänka att ett så litet föremål kan orsaka smärta, särskilt eftersom de flesta människor skulle förvänta sig att en större bit skulle göra det. Men när den används på rätt sätt gör den inte ont det minsta. Faktum är att det känns ganska förbannat fantastiskt! När den är avstängd får Lolli Plug fortfarande mycket tillfredsställande vibrationer, vilket gör den otroligt mångsidig för både vaginal och anal penetration. Ett tips är dock att se till att du håller knappen nedtryckt tills du är redo att börja ha kul. Det finns inte mycket spelrum när den väl är helt insatt, så var försiktig!

När det gäller säkerhet använder Lolli Plug tre olika typer av material. Först finns det en mjuk silikonhylsa som täcker nästan alla delar utom de L-formade ändarna. Sedan finns det ett tunt lager av medicinskt klassat rostfritt stål som löper längs hela längden på enheten. Slutligen finns det ett hårt plastskal av polykarbonatharts som skyddar de inre komponenterna. Alla material valdes specifikt för att de är säkra och inte går sönder lätt under tryck.

Vi bör notera att även om Lolli Plug inte är officiellt godkänd av den amerikanska myndigheten för livsmedel och läkemedel, men uppfyller trots det ändå alla deras riktlinjer.

När det gäller laddning kräver Lolli Plug endast att du laddar den via en USB-kabel. Till skillnad från många andra leksaker kan du låta den vara inkopplad i timmar utan att oroa dig för överhettning. Fast efter långvarig användning kan du märka att den behöver laddas oftare. Med det sagt upplevde vi inte detta problem själv när vi testade enheten.

Vår upplevelse av Satisfyer Lolli Plug 2

Så nu när vi gått igenom de viktigaste punkterna när det gäller Lolli Plug, kan vi dela med oss av några av våra erfarenheter från att ha testat den. Naturligtvis kan vi inte säga om den är rätt för alla eftersom alla föredrar olika saker sexuellt. Kom också ihåg att tillfredsställelsen varierar per person baserat på fysiska attribut (som kroppsform) och psykologiska faktorer (som din nivå av bekvämlighet med sexuella aktiviteter).
Min man och jag bestämde oss för att prova Lolli Plug tillsammans eftersom han inte hade upplevt något liknande tidigare. Vi köpte den i vetskap om att vi ville utforska flera olika sätt att njuta samtidigt.

Till att börja med började vi föra in den vaginalt. Medan den fördes in märkte vi att det kändes lite obekvämt till en början. Efter några minuter insåg vi dock att det inte alls var smärtsamt. När den väl var inne i henne justerade vi inställningarna så att den pulserade

Ett par dagar senare gick vi vidare till att utforska anala njutningar. Eftersom mannen vanligtvis är den som penetrerar tog jag på mig att testa den i mig först. Till att börja med trodde jag att det skulle bli pinsamt, men upptäckte snabbt motsatsen. Precis som vid vaginal insättning tryckte jag in den långsamt samtidigt som jag höll knappen stadigt nedtryckt. Först kunde jag inte låta bli att skratta eftersom den verkade för stor jämfört med min mans penis.

Senare, efter att ha justerat inställningen, ändrade jag mitt tempo och fokuserade helt och hållet på att se till att jag höll den stadigt och tillräckligt djupt. På det hela taget njöt jag av de känslor som orsakades av de mjuka pulseringarna.

Efteråt var vi överens om att Lolli Plug definitivt erbjöd en unik typ av njutning som ingen av oss hade förväntat oss att uppleva tillsammans. Den gjorde det inte bara möjligt för oss att byta roller och engagera oss på olika sätt, utan den gjorde också intimiteten lättare mellan oss och tillförde ett helt nytt element av spänning.

Slutsats

Personligen älskar jag att experimentera med nya former för att tillfredsställa mig själv och min partner. Lyckligtvis kan du med Lolli Plug välja vilken typ av beröring som passar dina preferenser bäst. Oavsett om du föredrar intensiva orgasmer eller subtila retningar kan du anpassa dig därefter.
Även om jag personligen verkligen gillade Lolli Plug måste jag erkänna att jag aldrig tröttnade på att leka med den. Med tiden började jag leta efter alternativa sätt att roa mig med den. En enkel lösning för detta är att använda Lolli Plug med andra leksaker.

Att använda den tillsammans med andra föremål ger dig tillgång till ännu större möjligheter. Du kan till exempel fästa den på huvudet på din Magic Wand eller G Spot Hitachi Vibrator för att lägga till lite extra intensitet. Eller så kan du placera den ovanpå din Fleshlight för att skapa ett scenario med dubbel stimulering.

För den som är intresserad finns det för närvarande fem olika modeller av Satisfyers tillgängliga på marknaden. Varje modell innehåller en separat version som är avsedd för vaginal och anal penetration. Vissa av dem erbjuder ytterligare tillbehör medan andra inte är kompatibla med vissa tillbehör.

På det hela taget tror jag, trots att den fått blandade recensioner, att alla som är villiga att experimentera med flera olika typer av stimulans kommer att bli förälskade i Satisfyer Lolli Plug 2. Den erbjuder massor av mångsidighet när det gäller funktion och stil, plus att den fått massor av positiv feedback från användare. Dessutom är den super prisvärd oavsett var du handlar. Ännu bättre är att den är utformad för att hålla, så du behöver inte oroa dig för att den lätt ska gå sönder. Det bästa av allt är att den känns fantastisk och jag rekommenderar starkt att du ger den en chans!

Fördelar

  • Billig
  • Enkel att använda
  • Väldigt sköna vibrationer

Nackdelar

  • Estetiskt missgynnad, hehe….
  • Upplevs lite plastig