NMC

NMC står för Nanma Manufacturing Company och är en mycket känd tillverkare av prisvärda sexleksaker. Bolaget är ett asiatiskt bolag med bas i Hong Kong och grundades redan 1980. NMC är med andra ord näst intill en veteran på marknaden och har under alla dessa år hunnit samla på sig mycket kunskap om vad kvinnor och män förväntar sig av sexleksaker. 

NMC har både produkter som riktar sig till män och produkter som riktar sig till kvinnor, och deras största utbud är bland olika dildosar samt sexdockor. 

Lågt pris men hög kvalitet

Sexleksaker behöver inte alltid kosta multum och vara av premiumvarianten för att kunna leverera riktigt bra. NMC har sexleksaker av riktigt bra kvalitet och har många års erfarenhet av branschen. Deras produkter är mycket prisvärda, och deras sexdockor finns i flera olika prisklasser för att alla ska kunna hitta en produkt som passar just dem. 

En faktor som gör att NMC kan hålla nere priset på sina produkter är att alla som vibrerar eller på något annat sätt rör på sig drivs av utbytbara batterier. Det innebär att NMC inte behöver lägga pengar på ett uppladdningsbart batteri i produkten samt även ha en medföljande laddare till varje produkt. 

NMC har ett mycket brett utbud av sexleksaker i sitt sortiment, och vill att alla ska kunna hitta något som passar dem och som hjälper dem till härlig njutning, antingen på egen hand eller tillsammans med en partner. 

Tack vare att NMC är så pass prisvärt är det ett mycket bra varumärke för dig som ännu inte är så van med sexleksaker, och inte är säker på vad du gillar. Du kan, till ett lågt pris, köpa flera olika sexleksaker och sedan experimentera dig fram tills att du hittar precis vad det är som får dina sensuella punkter att reagera. 

Sexdockor av NMC

Något som det finns riktigt många av i NMC utbud av sexleksaker är så kallade sexdockor, eller uppblåsbar Barbara som man tidigare brukade kalla dessa dockor. NMC har flera olika sexdockor i verklighetstrogen storlek att välja på, och de finns i flera olika prisklasser. Den billigaste från endast någon hundralapp till den lite dyrare, men riktigt högkvalitativa som ligger närmare några tusenlappar. Då får du och andra sidan en sexdocka med 3D-modelerade händer och fötter som i princip ser verkliga ut. 

NMC har sexdockor i flera olika former och ställningar, och det finns garanterat något för alla. Välj mellan dockor som ligger eller står rakt eller dockor som har en mer sittande position, helt beroende på vilken ställning du föredrar. Du kan också välja mellan dockor med fotorealistiskt ansikte eller med ett mer dockansikte. Välj bland dockor med vibrationer eller inte.

De flesta dockorna är tillverkade av PVC-plast men alla är fria från ftalater och andra ämnen som inte bör vara nära huden. 

I princip alla NMCs sexdockor har åtminstone två hål du kan stoppa in din erigerade penis i, vagina och anus. En del av dem har också en mun som består av ett hål. NMCs sexdockor är uppblåsbara, och du blåser enkelt upp dem med en fotpump. Ser du till att rengöra din sexdocka efter användning och tar hand om den på ett bra sätt kommer den att hålla länge och materialet kommer att hålla sig mjukt och skönt. 

Sexleksaker för kvinnor

NMC har även ett brett utbud av sexleksaker för kvinnor, och deras allra populäraste produkt, som har blivit en riktig storsäljare är deras auto rabbit. En riktigt bra och prisvärd rabbit som har fått många bra recensioner och även blivit utsedd till bäst i test i Aftonbladet. 

Förutom sin rabbit har de flera olika stavar i sitt utbud, alla självklart lika prisvärda och av bra kvalitet. Gillar du naturtrogna stavar både med och utan vibrationer kommer NMC ha ett stort utbud till dig. De har bland annat en bjässe på 18 cm som både har en sugkopp så att du kan rida dildon, samtidigt som den också har vibrationer och tre olika vibrationsprogram. 

Anala leksaker från NMC

Du hittar många olika anala sexleksaker i sortimentet från NMC och dessa passat självklart lika bra för män som kvinnor. De har bland annat flera olika dildosar med pungkulor, som fungerar som en mycket bra stopplatta och fungerar alldeles utmärkt för anala lekar. Perfekt för dig som är erfaren av analsex och gillar lite grövre saker där bak. 

Är du inte lika erfaren med analsex rekommenderas du att börja med lite mindre leksaker och för det har NMC flera olika modeller av buttplugs. Varför inte välja något av deras kit med flera olika buttplugs i. Välj bland kit med buttplugs i olika storlekar eller med buttplugs i olika former, för precis som med vaginala stavar är det riktigt skönt att känna olika former och strukturer även vid anala lekar. 

Speciellt anpassat för män har NMC också ett antal prostatastavar i sitt sortiment. En perfekt leksak för män som vågar utforska prostatastimulans som ger otroligt sköna och intensiva orgasmer. 

Enkel användning

Alla sexleksaker från NMC är mycket enkla att använda och enkla att rengöra och hålla hygieniska. Följs instruktionerna för rengöring och förvaring av varje produkt, så kommer du ha en härlig sexleksak i många år framöver. 

Börjar batterierna bli dåliga i din vibrator, byter du enkelt ut dem mot nya batterier och är direkt redo att köra igen, ingen uppladdningstid behövs planeras för. Smidigt och enkelt.