Dishy Dyanne

Dishy Dyanne är en uppblåsbar docka från den välkända asiatiska sexleksakstillverkaren NMC. Dishy Dyanne är utformad med en speciell kroppsform och är avsedd att ge användarna känslan av att bli kramad och smekt av någon annan. Denna produkt har blivit populär bland älskare av vuxenleksaker på grund av dess unika design, simuleringsteknik och överkomliga pris.

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 649 kr.

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-21 20:41:07

NMC dishy dyanne uppblåsbar sexdocka är en realistisk docka i naturlig storlek som kan användas för sexuell njutning eller bara som sällskap. Dockan är tillverkad av hållbar vinyl av medicinsk kvalitet och har en unik lufttät konstruktion som förhindrar luftläckage. Hon har en ergonomisk design, med benen och armarna i rätt positioner för att göra det lättare att använda henne.

Dishy Dyanne har tre olika ingångspunkter – hennes mun, anus och vagina – som var och en erbjuder olika sensationer. Alla är fodrade med mjukt, ribbat material som känns fantastiskt mot din hud. Dockan innehåller även en vibrator och en klitorisstimulator för att göra din upplevelse ännu bättre!

Dishy Dyanne blåser snabbt upp sig med hjälp av den medföljande pumpen och tömmer sig lika snabbt, vilket gör den lätt att förvara när den inte används. Det är enkelt att rengöra dockan; torka bara av den med varmt tvålvatten efter användning. Materialet känns otroligt äkta vid beröring, och du kan anpassa hennes utseende genom att lägga till kläder eller tillbehör om du vill.

På det hela taget är NMC Dishy Dyanne Inflatable Sex Doll ett utmärkt val för dem som letar efter ett prisvärt sätt att njuta av en sexdocka.