Himmelriket

Stora på Homeparty

Många kanske inte vet att Himmelriket är Sveriges största företag inom homeparty för erotikprodukter. De har som de flesta andra ett utbud av sexleksaker, hjälpmedel olika oljor och diverse spel. Deras mål med sin verksamhet är att med ansvar och glimten i ögat erbjuda människor hjälpmedel för ett bättre sexliv. De arbetar likt några fler att bryta tabun med sexleksaker & sexualitet. Detta i en miljö som är både trevlig och öppen. De vill hjälpa till att vägleda med information. Inom deras framgångsrika koncept hittar vi ett välgenomtänkt utbud samt utbildade och kompetenta säljare. Himmelrikets huvudverksamhet ligger alltså i homeparty. De anordnar dessa partyn med stor utsträckning över hela vårt avlånga land.

Himmelriket erbjuder:

  • Brett utbut
  • Homeparty
  • Kunden i fokus
  • Bra kompetens
  • Tystnadsplikt

Kukring – Fakta

Himmelriket berättar att denna typ av produkt används för att bibehålla en hård stake som stimulerar både man och kvinna. Tydligen vittnar många män om att även orgasmen blir starkare med en ring på bananen. Ringen ska alltid sättas på vid erigerat tillstånd och bör max användas i 30 minuter åt gången Fakta från himmelrikets sida om penisringar.

Har du handlat av denna leverantör (Himmelriket), eller kanske haft ett homeparty?

Är det så att du har handlat något av Himmelriket hoppas vi på dildolistan att kan tänka dig att dela med dig av din upplevelse. Vår sida kommer aldrig att fylla den funktion vi vill att den ska göra om inte alla vi besökare hjälps åt. Skriv lite kommentarer och använd stjärnorna för att sätta ett helhetsbetyg på vad du tyckte. När du gör detta hjälper du andra att enklare bestämma vilken sida de ska handla ifrån. Det är inte alltid lätt att hitta rätt där ute i sexbutiksdjungeln.

Andra rekommenderade butiker