Autoblow

Autoblow är ett varumärke som helt och hållet satsar på avsugningsmaskiner till män som vill ha en riktigt bra leksak för onani. De har två olika avsugningsmaskiner, den ena är verkligen sexleksakernas Rolls Roys och använder sig av AI teknik för att kunna skapa en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt. Den andra är en budgetvariant, och passar dig som vill ha en skön onanistund men inte vill eller kan lägga ner allt för mycket pengar. 

Förutom de två avsugningsmaskinerna har de också ett antal andra onaniprodukter från män, så som penisvibratorer, penisringar och massagestavar för prostatan. Autoblow har sexleksaker för män som du vanligtvis inte hittar hos andra märken. Ofta tänker vi enbart på penisringar, lösfittor och liknande – men det gör inte Autoblow, de tänker större än så. 

Endast ett sökresultat

Njutning för män

Autoblow är ett amerikanskt varumärke som helt och hållet fokuserar på mäns njutning och orgasmer. Just sexleksaker är en marknad dominerad av produkter för kvinnor och onaniprodukter för män kan i ärlighetens namn vara lite tråkiga och enformiga, men det har Autoblow ändrat på. 

De lämnar ingenting åt slumpen och riktar sig åt män som är villiga att lägga ner lite pengar på att få en riktig bra onanileksak och som anser att de faktiskt är värda det allra bästa. Produkterna är noga framforskade, och framtagna av riktiga experter inom området. 

Autoblow A.I

Autoblows flaggskeppsprodukt heter Autoblow A.I och levererar en avsugning som definitivt kommer att blåsa dig av stolen så att säga. Maskinen använder sig av A.I teknik för att kunna leverera en upplevelse så lik en riktig avsugning det bara går att komma. 

När Autoblow tog fram den här avsugningsmaskinen har de studerat riktiga avsugningar i över 1 000 timmar i slowmotion för att kunna förstå hur en avsugning går till in i minsta detalj. 

Maskinen har tio stycken olika program, och varierar från att röra sig längst med hela penisen eller endast fokusera på delar av den, beroende på vad du tycker är skönast. Vill du ha en riktigt verklighetstrogen upplevelse väljer du programmet Full A.I Experience, som ger slumpmässiga rörelse och gör varje avsugning unik, precis som en verklig avsugning. Varje program finns dessutom i tio olika hastigheter. 

Maskinen rör sig längst en axel som gör att den får ett mycket bra rörelseomfång, vilket kommer att göra mycket för din upplevelse. Autoblow A.I kommer med en sleeve som har en munformad öppning. 

Autoblow 2+ XT

Det här Autoblows budgetprodukt, men här pratar vi inte om en budgetklass i vanlig bemärkelse och det handlar fortfarande om en riktigt bra avsugningsmaskin. Jämför vi dock med Autoblow A.I så blir upplevelsen inte riktigt lika verklighetstrogen och maskinen använder sig inte av A.I teknik. 

Den här maskinen liknar mer en avrunkning än en avsugning, men oavsett levererar den en riktigt skön upplevelse och du får låta armen vila. Hastigheten går att ställa in via ett vridreglage, men det finns inte olika program att välja på. 

När du köper Autoblow 2+ XT får du välja vilken storlek du vill ha på den tillhörande sleeven, och precis som på A.I maskinen är alla sleeve tillverkade i hudvänligt silikon. 

Den har maskinen är inte lika tyst som Autoblow A.I utan har en mer högljudd motor. 

Njut av vibrationer

Autoblow har idag inte enbart avsugningsmaskiner, även om det är deras expertis har de också en del andra onaniprodukter för män. Bland annat har de två produkter som ger dig stimulans i form av vibrationer. 

Att bli tillfredsställd av vibrationer kan vara en ny upplevelse för många män, och kan kännas lite annorlunda till en början. Men Autoblow vet att det finns många män som verkligen uppskattar vibrationer på penis, och det kan dessutom ge dig en så kallas hands free orgasm, det vill säga att du får orgasm och utlösning utan att behöva använda några händer. 

Autoblow har en vibrator som du fäster på din erigerade penis och mot pungen och som du inte behöver använda några händer till. På undersidan av penisen finns det ett mycket känsligt område och vibrationer mot detta område ger de flesta män mycket njutning, och de har Autoblow tagit fasta på med denna produkt. 

Den andra produkten levererar njutningar i form av en kombination av vibrationer och runkning. Även den är fäster du runt din penis och pung, men sedan rör du den fram och tillbaka längst med penisen samtidigt som den vibrerar. 

Stimulera prostatan med Autoblow anpassade massagestavar

Autoblow nöjer sig inte med vanliga sexleksaker för män, utan vill alltid leverera något som du vanligtvis inte hittar. Därför hittar du några olika massagestavar för prostatan i deras sortiment. Autoblow vet om att många män kan ha svårt med tanken att föra upp någonting i sin anus, men har tydligt förklarar varför det är värt det. 

En prostataorgasm kommer att vara mer intensiv och även pågå längre. Och för att du enkelt ska kunna styra över din orgasm har Autoblows massagestavar en fjärrkontroll som du styr intensiteten med. 

Utbytbara sleeves och andra tillbehör

Autoblows avsugningsmaskiner kommer med en sleeve, men du kan köpa till och byta ut din sleeve mot andra modeller. A.I maskinen kommer med en sleeve som liknar en mun men du kan exempelvis byta ut den mot en sleeve som istället ser ut som en vagina om det tilltalar dig mer. 

Förutom sleeve kan du också köpa till andra tillbehör från Autoblow och en riktig storsäljare är VR-glasögon. En riktigt bra porrfilm i VR-glasögonen tillsammans med Autoblow A.I kommer att ta din onanistund till helt nya höjder. 

Autoblow är medvetna om att deras produkter ligger i den högre prisklassen och säljer därför tillbehör som gör att du kan ta hand om dina produkter på ett bra sätt, så att de håller längre. De rekommenderar exempelvis att du förvarar din avsugningsmaskin i en väska som är anpassad för ändamålet. Du kan också köpa ett slags pulver som du applicerar på din sleeve, för att ytan ska hålla sig sammetslen under lång tid.