Gagball

En gagball är ett måste om du och din partner gillar sexuella lekar med inslag av BDSM. En gagball tar dominansleken ett steg extra och kommer hjälpa er att gå in i karaktärerna lite mer. Ljud och läten är en viktig del av en sexuell akt, och självklart ska du som dominant även ha kontroll över din undergivne partners läten.

Har ni ännu inte provat att använda en gagball i era sexuella lekar är det absolut dags att ni gör det nu. För att använda en gagball behöver det inte vara en fullskalig BDSM-lek, utan tänder ni på dominans och undergivelse kan en gagball vara ett extra spännande inslag under eran sexuella akt.  

Visar alla 3 resultat

Den klassiska gagbollen

Precis som de flesta andra sexleksaker kommer gagballen i många olika varianter, men den klassiska modellen är en munkavel med en boll gjord av silikon. Själva munkaveln placeras runt huvudet medan bollen placeras i din öppna mun, sedan dras kaveln åt så att den sitter på plats och det blir omöjligt att få ut den utan att spänna loss bandet.  

Med en gagball i munnen kommer du varken kunna skrika, stöna speciellt bra eller be din partner att sluta. Det är helt enkelt ytterligare en leksak som gör dig mer undergiven. Bandet som placeras runt huvudet är ofta tillverkat i läder eller läderimitation för att uppnå en riktigt kinky känsla.  

Har ni tidigare aldrig använd en gagball är den har runda, klassiska bollvarianten bra att börja med. Välj en boll som inte är allt för stor, eftersom det kan ge en känsla av obehag till en början. När du blivit mer van och lärt dig behärska känslan kan ni experimentera med flera andra modeller av gagballs för att göra era lekar ännu mer spännande och njutningsfulla.  

Andra modeller av gagballs

Även om det heter gagball behöver den inte vara formad som en boll utan idag finns många varianter. Den kan exempelvis vara mer avlång, som du nästan biter på som en häst biter på ett bett.  

Men den kan också vara utformad som en ring, som gör att du inte kan stänga munnen men istället kan valfri sak komma in i din mun. Perfekt leksak för att låta din dominerade ha kontroll även över oralsex. Vill din dominanta partner stoppa in sin erigerade penis i din mun, ska han såklart kunna göra det utan att du kan sätta stopp för det.  

Men tvärt om finns det även gagballs som har en strap-on på utsidan, för vem har sagt att den dominante behöver vara en man? Med den här typen av gagball om du som dominant kvinna ta riktigt kontroll över din undergivne man, och sätta dig på hans ansikte för att bli penetrerad av en strap-on, och han har inget att säga till om.  

Är du van användare av gagballs rekommenderar vi verkligen att du vågar testa på nya modeller och varianter. Att våga utforska nya produkter och varianter av en omtyckt produkt kan verkligen ge lite extra krydda.  

Så använder du en gagball

Att använda en gagball är egentligen mycket enkelt, och produktens utformning säger sig självt. Du spänner fast remmen runt ansiktet samtidigt om du placerar bollen, eller vad den nu har för utformning i munnen. Remmen kommer sedan att ha spännen av något slag, exempelvis i kardborre eller mer som ett bälte, så att du kan spänna åt den så att den sitter tillräckligt hårt på plats. 

Den ska självklart spännas åt tillräckligt hårt för att sitta på plats, men inte så hårt att det känns obehagligt på något sätt. Känn efter och var uppmärksam på signaler från din undergivne partner.  

Tänk på detta vid användande av gagball

När ni använder en gagball i era dominanslekar är det viktigt att ni ser till att den har gagballen på sig alltid kan andas ordentligt. Om du är ovan att använda en gagball kan det absolut kännas obehagligt till en början eftersom den täpper igen munnen och oftast kräver att du andas med näsan. Prova därför gärna att använda gagballen på egen hand innan ni använder den under en sexakt.  

Det är också viktigt att ni ser till att ni har en icke-verbal stoppsignal. Vanligt i BDSM är att man använder sig av ett stoppord, men eftersom talet blir förhindrat när en gagball används måste ni kommer överens om en annan stoppsignal, exempelvis lyfta upp högra handflatan.  

Skötsel av din gagball

Självklart måste även din gagball tas om hand om precis som alla andra sexleksaker. Dels kommer den få en mycket längre livslängd om du sköter om den, dels är det mycket viktigt med hygien och rengöring när det kommer till sexleksaker.  

Eftersom en gagball placeras i munnen och får kroppsvätskor på sig är det viktigt att den rengörs efter varje användning. Exakt hur du ska rengöra den beror på material, men många gagballs är tillverkade av silikon som du enkelt rengör med ljummet vatten och en mild tvål. Men läs alltid eventuell skötselbeskrivning som medföljer, och om du känner dig osäker är det bra att kontakta webbshoppen för att inte riskera att förstöra din produkt.  

Smakar en gagball något?

Vi får ofta frågan om inte en gagball ger en obehaglig smak i munnen. De allra flesta bollar är tillverkade av medicinsk silikon och avger ingen som helst smak. Billigare gagballs kan däremot vara tillverkade i silikon av sämre kvalitet som kan avge en mindre trevlig smak.  

Därför rekommenderar vi dig att satsa på en gagball av lite bättre kvalitet. De flesta gagballs är ofta mycket prisvärda och det är ingen dyr sexleksak, därför kan det vara värt att satsa lite extra.  

Här på Dildolistan kan du läsa våra recensioner om olika produkter, och då också se vad vi anser om olika gagballs och vilka vi tycker är mest värda sitt pris.