Tenga

Visar alla 2 resultat

Mer om Tenga

Tenga är ett japanskt företag som tillverkar en rad olika leksaker för vuxna, inklusive onani och andra artiklar för män, samt glidmedel och andra tillbehör. Företaget är känt för sina innovativa och högkvalitativa produkter, som är utformade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. Tenga har ett rykte om sig att tillverka produkter som är lätta att använda och underhålla, och många av produkterna är tillverkade av kroppssäkra material.

Tenga’s produkter

Företaget har ett brett utbud av produkter tillgängliga, inklusive den populära Flip-serien av lösvaginor och Iroha-serien av vibratorer och massageprodukter. Tengas produkter säljs över hela världen och företaget har en stark närvaro på både online- och butiksmarknaden.

Tenga satsar mycket på utveckling och innovation

Tenga har ett starkt fokus på forskning och utveckling och är känt för sitt engagemang för att skapa produkter som uppfyller kundernas behov och önskemål. Företaget arbetar med ett team av designers och ingenjörer för att skapa produkter som är både estetiskt tilltalande och mycket funktionella. Förutom sina leksaksprodukter för vuxna tillverkar Tenga också en rad produkter för personlig vård och grooming för män, inklusive rakapparater och trimmers.

Förutom sitt fokus på produktutveckling är Tenga också engagerat i socialt och miljömässigt ansvarstagande. Företaget arbetar för att minska sin miljöpåverkan och stödja välgörande ändamål, både lokalt och globalt.

Slutsats om Tenga

På det hela taget är Tenga ett respekterat och innovativt företag som är känt för att producera högkvalitativa leksaker för vuxna och produkter för personlig vård. Dess produkter är allmänt tillgängliga och är populära bland kunder över hela världen.