Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified Anal Beads

Dessa analkulor från den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen är perfekta för att börja utforska anala lekar, men också för att upptäcka nya erogena zoner som i sin tur kan leda till starkare och mer intensiva orgasmer.

Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 199 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 5 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-13 19:11:03

Pleasure Intensified

Dessa analkulor från den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen är perfekta för att börja utforska anala lekar, men också för att upptäcka nya erogena zoner som i sin tur kan leda till starkare och mer intensiva orgasmer.

Avlägsna kulorna mitt under orgasmen för att uppleva en sensation du tidigare inte varit med om.

Enkel att använda

Fifty Shades of Grey Anal Bead består av ett radband med sex stycken kulor, som ökar i storlek ju närmare handtaget du kommer.

På så vis kan du börja med en mycket liten kula för att sedan gradvis vänja dig vid ökad storlek, helt i din egen takt. Kulorna är mycket mjukt utformade och tillverkade i sammetslen silikon för enkelt införande.

I slutet av analkulorna hittar du ett mycket greppvänligt handtag. Handtaget gör dels att analkulorna riskerar att åka in i tarmen, men ger dig också bra möjlighet att trycka, vrida och dra på ett enkelt sätt för att kunna stimulera dig på precis det sätt som känns allra skönast för dig.

Dras ut under klimax för maximal njutning

Analkulor passar bra för att börja undersöka hur anal stimulering kan kännas, och är ett bra första steg till anala lekar. Men deras egentliga tilltänkta användningsområde är att i först förs kulorna in, sedan får de sitta kvar där under hela akten, när du sedan når klimax drar du ut pärlbandet, snabbt eller långsamt det är helt upp till dig.

På så vis stimulerar kulorna även ringmusklerna som är en mycket erogen zon, och din orgasm kommer då att förstärkas. Något som kan leda till en förlängd och förstärkt orgasm.

Och självklart kan både män och kvinnor använda sig av Fifty Shades of Grey Anal Bead.

Vi rekommenderar alltid att använda rikligt med glidmedel vid anala lekar och eftersom denna är tillverkad i silikon bör du använda ett vattenbaserat glidmedel.


Recension: Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified Anal Beads

De här lyxigt svarta analkulorna från den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen lämpar sig verkligen alldeles utmärkt till den som är nyfiken på att börja utforska anala lekar, men också till den som redan är erfaren men söker stimulans som kan leda till intensivare och explosivare orgasmer.

Pärlbandet med analkulor är perfekt utformad för att passa både nybörjare och mer erfarna användare.

Hur bra är Fifty Shades of Grey Anal Beads?

Det är lätt att tänka att ett radband med analkulor är vad det är, och hur stor skillnad kan det vara mellan olika varianter? Men faktum är att skillnader faktiskt finns, och den här varianten från Fifty Shades of Grey kollektionen är en av de bättre vi har testat på.

Vad om gör just de här analkulorna bättre än många andra är de perfekt utformade kulorna som ger en gradvis uppmjukning, vilket underlättar införandet och ökar njutningen. Det finns sex olika kulor på radbandet, där den minsta är riktigt liten och den största faktiskt är rätt rejäl, men det finns inget som säger att du behöver gå hela vägen till den största om den känns för stor för dig.

Men inte nog med det, varje kula är verkligen perfekt utformad och har ett mycket skönt ytmaterial av silikon för att införandet ska bli riktigt njutningsfullt.

Bra och greppvänligt handtag

Det är så klart viktigt att alla anala leksaker har ett ordentligt stopp för att förhindra att den råkar åka in i tarmen, men det här radbandet har ett mycket greppvänligt handtag som gör att det blir enkelt att använda den på egen hand.

När du fört in hela radbandet kan du enkelt greppa handtaget för att dra, vrida eller trycka – vad som än känns skönt för dig. Ett enkelt sätt att själv öka din stimulans.

Dessutom underlättar det också när du ska använda analkulorna på dessa rätta tilltänkta sätt. Det vill säga dra ut precis när du får orgasm.

Just i den stunden hinner du inte börja greppa efter ett svåråtkomligt handtag, utan då är detta perfekt för att enkelt kunna ta tag i det och dra ut kulorna i önskad takt. Förvänta dig en orgasm du tidigare inte varit med om vid denna dubbla stimulering.

FÖRDELAR

  • Stort och greppvänligt handtag
  • Perfekt utformade kulor för enkel införing
  • Stor variation på minsta och största kulan

NACKDELAR

  • Största kulan kan kännas liten för mycket erfarna användare