Seven Creations Heavy Metal Anal Beads

Seven Creations Heavy Metal Anal Beads är den perfekta leksaken för dig som vill ha en intensiv analupplevelse. De är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör dem fasta och mjuka vid beröring, och deras design möjliggör en bekväm och njutbar upplevelse. Pärlornas vikt ger en extra känsla och ljudet av att de klirrar och klirrar kan vara en tändning för vissa användare.

95 kr

Rea!

Visar realtidspriser från 2 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-04-13 12:29:02

Seven Creations Heavy Metal Anal Beads är den perfekta leksaken för dig som vill ta din anala njutning till nästa nivå. De tunga metallpärlorna är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör dem fasta och mjuka vid beröring. De är utformade på ett ergonomiskt sätt, vilket möjliggör en bekväm och njutbar upplevelse.

Pärlorna är ganska långa, vilket möjliggör djupare penetration, och deras vikt ger en extra känsla. De tunga metallpärlorna kan också användas under grovt vaginalt sex, eftersom ljudet av dem som klirrar och klirrar kan vara upphetsande för vissa användare. Det rostfria stålmaterialet gör dem dessutom lätta att rengöra och sterilisera.

På det hela taget ger Seven Creations Heavy Metal Anal Beads en intensiv och unik upplevelse, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som vill krydda sin anala njutning.

Fördelar

  • Högkvalitativt material av rostfritt stål som är fast och mjukt att röra vid
  • Ergonomisk design som ger en bekväm och behaglig upplevelse.
  • Vikt som ger en extra känsla

Nackdelar

  • Ljudet av pärlorna som klirrar och klirrar kan vara lite för högt för vissa användare
  • Pärlorna kan vara ganska långa, vilket gör dem för djupa för vissa användare