Seven Creations

Seven Creations är en av Asiens största tillverkare av sexleksaker och säljer mycket prisvärda produkter av bra kvalitet. Det som gör att de sticker ut från mängden bland andra tillverkare är att de har ett stort urval av produkter i olika material. Du hittar sexleksaker i gummi, metall, silikon och glas bland deras sortiment och det finns alla typer av sexleksaker, allt från dildos till penisringar och penispumpar. 

Endast ett sökresultat

Prisvärda dildos

I Seven Creations utbud hittar du flertalet olika dildos, alla prisvärda men ändå av mycket bra kvalitet. Deras Eclipse Ultra 7 Electrorabbit har till och med blivit utsedd till bäst i test, och är en mycket populär rabbit. 

I deras sortiment hittar du fler olika vibrerande dildos i klassiskt dildoutförande. Det vill säga en vibrerande stav i ett verklighetstroget utseende tillverkat i materialet jelly. Jelly är ett mycket tacksamt material att tillverka dildos med eftersom det får en perfekt balans mellan böjlighet och styvhet. 

Förutom dessa klassiska dildos hittar du även en massagestav i metall som ger en härlig kylande känsla som stimulerar ytterligare ett sinne. Den glider extremt bra och kan användas både med silikonbaserat och vattenbaserat glidmedel. 

Alla Seven Creations vibrerande dildos drivs av batterier, och du behöver aldrig mer bli besviken över att din sexleksak har laddat ur precis när du vill använda den, se bara till att ha vanliga batterier hemma i reserv. 

Du hittar även anala leksaker i deras utbud, samt en strap on som fungerar lika bra till kvinnor som till män. Du hittar också en riktigt rejäl verklighetstrogen dildo, med ådror och pung som är hela 20 cm lång och fem cm i diameter, perfekt för dig som älskar rejäla saker.

Sexleksaker för män

Seven Creation har lika stort fokus på sexleksaker för män som för kvinnor, och du hittar ett brett och varierande utbud bland deras produkter.

Du hittar flera olika penisringar som gör att du som man kan hålla ut längre, vilket gynnar er båda under en sexakt. Det finns dessutom penisringar i deras sortiment som också har en klitoriskittlare på sig, och kommer åt och stimulerar klitoris vid penetrering. 

Du hittar också några penispumpar i deras sortiment vilket är en mycket uppskattad produkt, både för män och kvinnor även om det är på mannen den används. En penispump kan vara en rolig leksak som gör din penis något större inför ett samlag, men kan också fungera som ett hjälpmedel om du av olika anledningar har svårt att få en riktigt stark erektion. 

En annan mycket uppskattad produkt för män av Seven Creation är Full size rear entry som är en vibrerande lösvagina. Men den är inte som vilken lösvagina som helst, utan är formad som om du står bakifrån en kvinna och ska penetrera henne i doggystyle. Den har greppvänliga skinkor och två stycken penetreringshål, ett vaginalt och ett analt. En spännande produkt som uppskattas av många män. 

Köp hela kit

Har du eller ni svårt att välja vilken sexleksak ni ska satsa på att köpa har Seven Creation löst problemet åt er, det har nämligen några olika kit fullproppade med flera olika leksaker både för män och kvinnor. 

Eftersom dessa kit har så många olika produkter och är så pass billiga är det ett bra sätt att testa på flera olika sexleksaker för att sedan se vad ni gillar. Hittar ni en favorit kan ni, om ni önskar, köpa en mer avancerad produkt av samma sort. Kiten från Seven Creation är något som verkligen rekommenderas för nybörjare och det kommer garanterat att ge er många roliga timmar i sängen när ni testar igenom alla produkter.

Enkla att använda

För att använda Seven Creations sexleksaker behöver du sällan läsa instruktionsboken, produkterna är enkla och det är ofta väldigt klart och tydligt hur en produkt ska användas. Deras produkter är mycket prestigelösa och levererar precis vad en sexleksak ska leverera, utan en massa fluff runt om kring. 

Du behöver aldrig oroa dig över en app som inte vill koppla upp, eller hur du styr vibratorn trådlöst via telefonen. Utan det är bara att ta fram produkten, med eller utan partner i sängen och helt sonika börja använda den, enkelt och avslappnat. 

Produkter med annorlunda utseende

Idag är det väldigt populärt att sexleksaker ska se moderna och stilrena ut, och hos många tillverkare är tiden förbi där sexleksakerna hade mer av ett gulligt utseende med rosa och glada färger, men inte hos Seven Creation. 

Seven Creation passar alldeles utmärkt för dig som tycker att sexleksaker gör sig allra bäst i en design som faktiskt sticker ut lite och som inte ser ut som en modern inredningspryl. Anser du att sexleksaker gärna får vara rosa, lila eller i genomskinligt jelly material kan det här vara det rätta varumärket för dig. Det är nämligen precis så deras produkter ser ut. 

Räkna med kvalitet trots lågt pris

Seven Creation är mycket noggranna med kvaliteten på sina produkter och du kan alltid lita på att de levererar det som de utger sig för att leverera. Tack vare att produkterna är enkla finns det inte speciellt mycket som varken kan gå sönder eller krångla och du kommer troligtvis att ha en produkt som levererar njutning i många år framöver. 

Att produkterna är enkla i sin utformning är också anledningen till att de kan hålla sina priser nere så pass mycket. Du behöver aldrig oroa dig över att den medföljande laddaren går sönder eller att din telefon inte är kompatibel med någon app. Börjar batterierna bli dåliga byter du helt enkelt ut dem till nya – enklare än så kan det inte bli.