Velvet Vibrating Black Balls

Velvet Vibrating Black Balls har tagit sexleksaksbranschen med storm och det är av goda skäl! De anses vara en av de bästa och mest lyxiga vibratorer som finns. Oavsett om du letar efter ett nytt sätt att krydda ditt sexliv eller bara vill utforska din egen njutning är Velvet Vibrating Black Balls det perfekta tillägget till din leksakslåda. I den här omfattande recensionen tar vi en titt på funktionerna och produktspecifikationerna, utforskar för- och nackdelar och diskuterar hur man använder dem.

279 kr

Visar realtidspriser från 1 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-20 14:31:54

Recension av Velvet Vibrating Black Balls

Velvet Vibrating Black Balls är en lyxig vibrator skapad av You2Toys. De är tillverkade av ett högkvalitativt, sammetsliknande material som känns mjukt och smidigt mot huden. Vibratorn har två olika inställningar, som båda kan justeras för att ge den perfekta mängden stimulans. Kulorna levereras med en fjärrkontroll som gör det enkelt att växla mellan inställningarna och kontrollera intensiteten.

Velvet Vibrating Black Balls kommer i en diskret förpackning och är utformade för att användas tillsammans med en partner eller solo. De är perfekta för alla som vill ge lite extra njutning till sitt sexliv. Oavsett om du letar efter ett sätt att utforska din egen njutning eller bara vill krydda upp saker och ting mellan dig och din partner, kommer dessa vibratorer säkert att hjälpa dig.

Funktioner och produktspecifikation för Velvet Vibrating Black Balls

Velvet Vibrating Black Balls är tillverkade av ett högkvalitativt sammetsliknande material som känns mjukt och smidigt mot huden. Vibratorn har två olika inställningar som båda kan justeras för att ge den perfekta mängden stimulans. Kulorna levereras med en fjärrkontroll som gör det enkelt att växla mellan inställningarna och kontrollera intensiteten. Fjärrkontrollen är batteridriven och kräver två AAA-batterier. Vibratorn är USB-uppladdningsbar och levereras med en USB-laddningskabel.

Velvet Vibrating Black Balls levereras med ett års garanti och är utformade för att hålla i många år. Vibratorn är vattentät och kan användas i duschen eller badet. Bollarna är 6 cm i diameter och har en diameter på 1,5 cm. Fjärrkontrollen har en räckvidd på upp till 10 meter och kan användas på upp till 100 meters avstånd.

Fördelar och nackdelar med Velvet Vibrating Black Balls

Velvet Vibrating Black Balls är ett bra tillägg till alla sexleksakssamlingar. Här är några av för- och nackdelarna med dessa vibratorer:

Fördelar

 • Vibratorerna är tillverkade av ett högkvalitativt sammetsliknande material som känns mjukt och smidigt mot huden.
 • Vibratorn har två olika inställningar som båda kan justeras för att ge den perfekta mängden stimulans.
 • Fjärrkontrollen gör det enkelt att växla mellan inställningarna och kontrollera intensiteten.
 • Vibratorn är USB-uppladdningsbar och levereras med en USB-laddningskabel.
 • Vibratorn är vattentät och kan användas i duschen eller badet.

Nackdelar

 • Vibratorn är lite stor och får kanske inte plats i vissa sexleksaksfodral.
 • Fjärrkontrollen har en räckvidd på endast 10 meter, vilket kanske inte är tillräckligt för vissa personer.
 • Kulorna kan vara för stora för vissa personer.
 • Vibratorn är lite dyr och kanske inte ligger inom allas budget.
 • Vibratorn kan vara för kraftfull för vissa personer.

Hur man använder Velvet Vibrating Black Balls

Att använda Velvet Vibrating Black Balls är enkelt och okomplicerat. Här är de steg du behöver följa:

 1. Ladda vibratorn med den medföljande USB-laddningskabeln.
 2. Sätt in de två AAA-batterierna i fjärrkontrollen.
 3. Placera vibratorn på önskat område och tryck på strömknappen för att slå på den.
 4. Använd fjärrkontrollen för att växla mellan de två inställningarna och justera intensiteten.
 5. När du är klar trycker du på strömknappen för att stänga av vibratorn.

Slutliga tankar om Velvet Vibrating Black Balls

Velvet Vibrating Black Balls är ett utmärkt tillägg till alla sexleksakssamlingar. De är tillverkade av ett högkvalitativt sammetsliknande material som känns mjukt och smidigt mot huden. Vibratorn har två olika inställningar som båda kan justeras för att ge den perfekta mängden stimulans. Fjärrkontrollen gör det enkelt att växla mellan inställningarna och kontrollera intensiteten. Vibratorn är USB-uppladdningsbar och levereras med en USB-laddningskabel. Vibratorn är vattentät och kan användas i duschen eller badet.

Sammantaget är Velvet Vibrating Black Balls ett bra sätt att lägga till lite extra njutning till ditt sexliv. Oavsett om du letar efter ett sätt att utforska din egen njutning eller om du bara vill krydda saker och ting mellan dig och din partner, kommer dessa vibratorer säkert att göra susen. Så om du letar efter en lyxig vibrator med högkvalitativ finish är Velvet Vibrating Black Balls det perfekta valet.