Fun Factory Nos

Fun Factory NŌS kukring är ett utmärkt val för par som vill öka sin sexuella njutning. Den är tillverkad av kroppssäker silikon, har fem vibrationslägen och passar bekvämt på de flesta penisstorlekar. Designen med dubbla motorer ger kraftfulla och fokuserade vibrationer, och dess vinklade form säkerställer maximal klitorisstimulering.

Det ursprungliga priset var: 969 kr.Det nuvarande priset är: 699 kr.

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-05-20 23:17:14

Fun Factory NŌS är en mångsidig kukring med dubbla motorer som är utformad för att stimulera penis och klitoris samtidigt under parlekar. Den är tillverkad av ett flexibelt och något stretchigt silikonmaterial, vilket gör den lämplig för användare av olika storlekar. Ringen är utrustad med fem vibrationslägen och ett extra ”surprise”-läge för extra variation.

Den dubbla motorkonstruktionen garanterar kraftfulla och fokuserade vibrationer oavsett hur leksaken är placerad. Den håller sig på plats förvånansvärt bra och är lätt att kontrollera. Dessutom är den vattentät och kan användas i badet eller duschen och är dessutom lätt att rengöra.

När det gäller fördelar är Fun Factory NŌS mångsidig, flexibel och kraftfull. Den är lämplig för både solo- och parlekar, håller sig på plats och är lätt att kontrollera. Dessutom är den vattentät och lätt att rengöra. Nackdelarna inkluderar det faktum att den kanske inte passar bra för användare som är under genomsnittlig omkrets eller över genomsnittlig omkrets.

Sammantaget är Fun Factory NŌS en utmärkt sexleksak för användare som vill förbättra sin uthållighet eller njuta av en mycket tillfredsställande orgasm under parlekar. Den är lätt att använda och kontrollera och är enkel att rengöra. Dess intensiva vibrationer kan lätt tillfredsställa även mer erfarna användare.

 

Fördelar

  • Långvarig batteritid
  • Vinklad form för maximal klitorisstimulering
  • Flexibelt och kroppssäkert material
  • Vattentät

Nackdelar

  • Knappplacering kan vara svår att komma åt under användning
  • Inte lämplig för användare med mycket bred omkrets
  • Vibrationsintensiteten kan vara för stark för vissa användare