Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Penisring

Med denna penisring från den attraktiva Fifty Shades of Grey kollektionen kommer du att kunna gå en kraftfullare och uthålligare erektion.

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 149 kr.

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-21 16:21:06

Med denna penisring från den attraktiva Fifty Shades of Grey kollektionen kommer du att kunna gå en kraftfullare och uthålligare erektion. Vibrationerna kittlar klitoris vid penetrerande samlag och ger en större möjlighet att nå klimax tillsammans. Ringen placeras både runt penisroten och pungen för kraftigare åtstramning och vibrationerna styrs via den medföljande fjärrkontrollen.

Löstagbar vibrator

Själva penisringen är tillverkad av hudvänligt silikon i en stilren svart färg och vad som är extra smart med Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations jämfört med andra vibrerande penisringar är att själva vibratorn är löstagbar.

Den placeras i en öppning i penisringen, för att fungera som en vibrerande penisring men kan också användas separat för att stimulera andra erogena zoner genom vibrationer. Det här gör denna penisring till en mycket flexibel och användbar sexleksak med många användningsområden.

Det finns hela 16 stycken olika vibrationsinställningar och ni kontrollerar enkelt vibrationerna med den medföljande fjärrkontrollen.

Exklusiv design och sensuellt förpackad

Fifty Shades of Grey kollektionen har snabbt blivit mycket populär och omtyckt tack vare sin exklusiva och lyxiga design, och den här penisringen är inget undantag. Tillverkad i stilrent svart silikon med kromade detaljer för att ge er den riktiga Fifty Shades of Grey känslan och sätta er i stämning för spännande lekar i sängen.

Penisringen kommer i en snygg och glansig förvaringspåse, där den med fördel kan förvaras mellan användningarna. Sexleksaker tillverkade av silikon bör inte förvaras tillsammans eftersom det kan skada silikonet, och därför är denna förvaringspåse i tyg utmärkt för att ta hand om din penisvibrator.

Vattentät och uppladdningsbar

Penisringen och vibratorn är vattentäta, dock gäller det inte fjärrkontrollen. Leksaker är uppladdningsbar och laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Rengör penisringen under rinnande vatten tillsammans med en mild tvål.

Recension: Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Penisring

Den här penisringen från den populära Fifty Shades of Grey kollektionen placeras både runt penisroten och pungen för att förbättra och förlänga din erektion, samtidigt som den stimulerar din partner genom vibrationer mot klitoris vid penetrerande samlag. Något som skiljer sig denna vibrerande penisring ifrån andra är att själva vibratorn är löstagbar och kan därmed också användas på flera ställen på kroppen. Praktiskt och flexibelt!

Hur bra är Fifty Shades of Grey Relentless?

Det är ingen gåta varför hela Fifty Shades of Grey kollektionen har blivit så populär och omtyckt, med riktigt kvalitativa produkter som också har ett stilrent och lyxigt utseende är det enkelt att gå hem hos kunderna. Den här penisringen är kanske lite tam jämfört med många andra sexleksaker i kollektionen, som exempelvis piskor och analstavar i glas, men den lyxiga känslan har den helt klart.

Själva penisringen är tillverkad i svart, hudvänlig silikon medan fjärrkontrollen och vibratorn är tillverkad i ABS-plast med kromfärg. Bara kombinationen av svart och krom gör att man känner sig lite pilsk, och tankarna förs nästan till en Harley Davidson, som kan få nästan vem som helst att gå igång.

Själva penisringen har en perfekt balans mellan fasthet och stramhet och sitter åt alldeles utmärkt runt penisroten och pungen. Den är tillräckligt töjbar för att kunna få på utan allt för mycket krångel, men sitter ändå åt ordentligt när den väl är på plats och den gör absolut det jobbet en penisring bör göra.

Flexibla vibrationer

En sak som vi verkligen gillar med Fifty Shades of Grey Relentless är att själva vibratorn går att ta bort från penisringen och kan därmed användas på fler ställen på kroppen. Perfekt att använda som en kittlande lek under förspelet, för att sedan kunna använda samma vibrator under själva samlaget.

Vi gillar också att det finns hela 16 olika vibrationsinställningar, många fler än de flesta andra vibrerande penisringar vi har provat på. Det är enkelt att styra inställningarna från fjärrkontrollen, och det är rätt skönt att inte alltid behöva koppla upp en sexleksak till telefonen för att kunna fjärrstyra den.

Vibrationerna varierar från mycket mjuka till riktigt kraftiga och ger mycket bra förutsättningar för att kunna ge er båda orgasm. Även penis är känslig för vibrerande stimulans och ger faktiskt en mycket skön upplevelse.

FÖRDELAR

  • Enkel att styra via fjärrkontrollen
  • Löstagbar vibrator som går att använda på fler ställen på kroppen
  • Hela 16 stycken olika vibrationsinställningar

NACKDELAR

  • Fjärrkontrollen känns något plastig
  • Relativt dålig batteritid