Fun Factory Manta

På det hela taget är detta en rolig och unik manlig onani som är perfekt för att skapa kanter, som en vibrerande stroker och för sensationella vibrationsförstärkta BJs.

899 kr

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-04-15 19:31:37

Specifikationer för Manta

Du vet att vi inte kan ha en Fun Factory Manta-recension utan att prata om specifikationerna eftersom de är det som gör en leksak bra eller dålig.

Det första du bör veta om Manta är att den är tillverkad av kroppssäker silikon. Den är supermjuk och känns riktigt bra på huden.

Men jag vill bara säga detta – använd inte silikonglidmedel med den. Silikonerna passar inte bra ihop och det är helt enkelt ingen bra upplevelse.

Manta är uppladdningsbar och vattentät, vilket innebär att du kan ta den med dig i duschen eller badkaret.

När du först tar ut den ur lådan vill du ladda den i ungefär sex till åtta timmar. På en full laddning håller Manta i ungefär två timmar, vilket är mer än tillräckligt för ett dussintal fap-sessioner (åtminstone för mig).

Den totala längden på Manta är 7,1 tum, medan den inre diametern är 1,8 tum.

Nu är det mer än tillräckligt för nästan alla killar där ute och jag tror att vem som helst kan bekvämt få plats inuti. Men om du har ännu mer omkrets än så kommer de flexibla vingarna att böja sig för att rymma dig och ditt monster av en dong.

Åh, och nämnde jag att Manta har en Travel Lock-funktion? Genom att hålla in knapparna Fun och Minus i ungefär en halv sekund aktiverar du den.

Travel Lock ser till att din vibrator aldrig går av i din resväska eller väska. För att stänga av funktionen är det sedan bara att hålla in Fun- och Plus-knapparna lika länge.

Fun Factory Manta granskning – ensamspel

Att använda Manta för solospel – det här är den del som jag var mest förväntansfull att dela med er och prata om i min recension.

Jag lekte med den här leksaken i timmar och använde den i nästan alla positioner jag kunde tänka mig. Ja, jag vet; jag har verkligen världens bästa jobb.

Hur som helst ville jag gå igenom hur man använder Manta på olika delar av din John Thomas.

Om du till exempel bestämmer dig för att sätta den på basen av din Willy kommer Manta automatiskt att förvandla den till en vibrator. Det är därför det är en så häftig leksak för par, men jag kommer till det om en stund.

När jag först fick Manta började jag vid basen, helt mjuk. Jag ville se om den här saken kunde göra jobbet från början till slut.

Det är onödigt att säga att den tände mig ganska mycket så fort den började vibrera.

Sedan flyttade jag Manta runt axeln och gick till spetsen. Första gången jag satte den på spetsen gled den liksom av så jag var tvungen att sätta på den igen. Men sedan dess har jag fått upp ögonen för hur man använder Manta och jag har inte haft det problemet.

Men det bästa med Manta är att du kan använda den på dina bollar. Eftersom vingarna är gjorda av silikon kommer de att koppla dina gonader och börja vibrera. Du kan också ”klämma” in din boll i Manta, slå på vibrationerna och dra åt dig. Vingarna är tillräckligt mjuka för att inte skada dig, men de ger dig ändå det sug du behöver.

Dubbla problem

När jag undersökte Manta såg jag att Fun Factory rekommenderar att man använder den tillsammans med en partner. Du känner mig, jag var tvungen att ta en för laget och kolla om det påståendet håller.

För att försäkra mig om att min recension var genomgående använde jag den först medan jag fick en avsugning.

Oj oj oj, vilken upplevelse det var. Medan jag fick en redan superb slampa på min knopp satte min partner på Manta. Det kändes som att få en hummer, fast en miljon gånger bättre eftersom den manliga sexleksaken gjorde allt arbete.

Nästa sak jag var tvungen att göra var att använda den under sex för att se om den fortfarande håller (ja, jag vet, stackars mig).

Hur som helst följde jag Fun Factory’s rekommendation och använde den medan jag låg på botten och hon gjorde cowgirl.

Så vi satte Manta på basen av min lilla kompis och gick till stan på varandra. Ur mitt perspektiv var det otroligt och förmodligen det bästa sexet jag haft på månader, om inte år.

Men jag ville kolla med min partner och se om leksaken gjorde något för henne. Hon beskrev det som att ha sex med en vibrator, förutom att det finns en människa kopplad till den.

Ganska okomplicerat, men jag förstår vad hon försökte säga. Hur som helst verkade hon helt nöjd efteråt och Manta fick tummen upp av henne också.