Fifty Shades Satin Flogger

Fifty Shades of Grey Satin Flogger är en högkvalitativ och lyxig flogger som är utformad för att ge en rad olika känslor från milda till intensiva. Den är tillverkad av konstläder och har ett metallhandtag med en handledsomslag för bättre grepp och förvaring. Floggern är lätt och enkel att använda, ger ett utbud av sensationer från milda till intensiva och är relativt prisvärd.

Det ursprungliga priset var: 359 kr.Det nuvarande priset är: 215 kr.

Rea!

Fifty Shades of Grey Satin Flogger är en högkvalitativ och lyxig flogger som är utformad för att ge en rad olika känslor från milda till intensiva. Floggern är tillverkad av konstläder och har en mjuk, pälsig tygsida som är perfekt för mer intensiv lek. Dessutom har den ett metallhandtag med en handledsomslag för bättre grepp och förvaring, och en handtagslängd på 16 cm. Handtaget är tillverkat av högkvalitativt nubuckläder för ett bekvämt grepp och svansarna består av svart satin för en lyxig look och känsla.

Fifty Shades of Grey Satin Flogger är utformad för att ge en rad olika sensationer från milda till intensiva. Den mjuka och pälsiga tygsidan är perfekt för dem som precis har börjat, medan konstlädersidan är idealisk för dem som vill utforska mer intensiva lekar. Metallhandtaget ger ett säkert grepp och handledsremmen säkerställer att du har total kontroll över din flogger. Dessutom består svansarna av svart satin som ger en lyxig look och känsla.

När det gäller proffsen är Fifty Shades of Grey Satin Flogger välgjord och ger en rad olika sensationer från milda till intensiva. Den är lätt och enkel att använda, har ett säkert grepp och är relativt prisvärd. Nackdelarna inkluderar det faktum att den inte är vattentät och bör förvaras i sin satinväska när den inte används.

I jämförelse med andra floggers på marknaden ger Fifty Shades of Grey Satin Flogger en unik upplevelse. Den är välgjord, ger en mängd olika sensationer, är lätt och enkel att använda och är relativt prisvärd.

För dem som vill få ut det mesta av sitt köp rekommenderar vi att följa tillverkarens instruktioner för skötsel och användning. Dessutom är det viktigt att vara medveten om din partners nivå av komfort med varje känsla och justera därefter. Slutligen rekommenderar vi att man experimenterar med olika tekniker för att hitta den mest njutbara känslan för båda partnerna.

Fördelar

  • Säkert grepp
  • Lätt att både bära och använda
  • Olika känslor, från milda till intensiva
  • Prisvärd
  • Välgjord

Nackdelar

  • Inte vattentät
  • Bör förvaras i sin satinpåse när den inte används