Intimera

Intimera satsar med stort hjärta på att kunna ställa sig till freds för så många kvinnor och män där ute som möjligt. De satsar på produkter med högkvalitet till priser som ska hålla mot konkurrensen. De startade sin butik året 2008 och har sedan det året fler än 40000 nöjda kunder berättar dem. Intimera arbetar hårt för att bli ditt första val när det kommer till sexleksaker och allt som hör där kring. Butiken drivs av ett gäng positiva, idéspruntande människor som verkligen tycker om det de göra. Detta för att kunna utbilda och inspirera dig som kund. Intimera brinner för att få bort tabun och vill att sexleksaker ska bli ännu mer normaliserat än vad det hittills blivit. De ser inga problem, bara utmaningar och möjligheter.

Intimera säger sig ha en kundservice i världsklass

Penispump

Klickar du på bilden kommer du direkt till intimeras hemsida och rakt in i avdelningen för penispumpar

Intimera erbjuder:

• Gratis frakt över 800kr
• Leverans inom 24h
• Smidig webbshop
• Öppet köp 365 dagar

• Listar testvinnare

• Homeparty

 Vi gillar intimeras hemsida. Vad tycker du?

Vi har så klart varit inne på alla sidor och har testat oss fram. Vi gillar designen på deras butik och tycker den är enkel men samtidigt snygg. Samtidigt är utbudet väldigt bra.

Andra liknande sexbutiker:

Winkwink.se
Oliver & Eva
SexleksakerOutlet.se

Har du nyligen handlat något av intimera.se?

Ifall du har handlat något utav de, skulle våra användare och vi på dildolistan.se bli mycket glada om du orkar lägga ner några minuter på att skriva om din upplevelse. Skriv gärna vad du tyckte och betygsätt. Detta för att kunna hjälp andra att få en lika bra upplevelse som du. Eller också så klart, för att hjälpa andra att inte få en dålig upplevelse. Nu för tiden är det svårt att veta om företagen där ute verkligen håller det de lovar när man läser om de, eller för den delen pratar med de. Vi hoppas du gillar våran sida och samtidigt vill hjälpa till.