Fifty Shades of Grey

Varumärket Fifty Shades of Grey har varit ett populärt fenomen de senaste åren. Det började som en erotisk roman av författaren E.L. James 2011 och har sedan dess blivit ett världsomspännande fenomen. Det har gett upphov till filmer, varor och fansamfund över hela världen. Men här hittar du prisvärda produker från varumärket Fifty Shades of Grey till bästa pris.

Visar alla 12 resultat

Mer om Fifty Shades of Grey Sexleksaker

Få är det nog om har missat trilogin med Fifty Shades of Grey böckerna eller den erotik-romantiska dramafilmen med samma namn, som är baserad på böckerna. Det fler kanske har missat däremot är att det finns en officiell serie med sexleksaker, inspirerade från filmen. Är du en av dem som hittills har missat dessa sexleksaker, kan du vara glad över att du äntligen har hittat hit – för dessa produkter vill du inte vara utan mycket längre. 

Tack vare Fifty Shades of Grey har bondage- och dominanslekar normaliserats på ett helt annat sätt än tidigare, och många är vi som vill ha ögonbindlar, handklovar och piskor i sängen idag. Oavsett om du vill dominera eller bli dominerad kommer du kunna handla produkter som tar din och din partners njutning till en helt annan nivå. 

Stilfulla bondageprodukter

Vem har sagt att kinky inte kan vara riktigt snyggt och stilfullt? Den här serien av sexleksaker liknar ingen annan serie och här kommer du att hitta bondageprodukter med riktigt mycket elegans. Har du sett filmen kommer du självklart känna igen stilen på produkterna, men även du som inte sett filmen kommer troligtvis bli häpen över hur snygga sexleksakerna faktiskt är. 

De flesta av deras produkter har en diskret svart färg och detaljer av skinande metall.

Oavsett om du aldrig testat bondage tidigare eller är en hängiven utförare av bondage kommer du att hitta produkter som faller dig i smaken. Bondagelekar tillsammans med en partner låter alla dina sinnen att få njuta och fokus ligger inte enbart på penis eller vaginan som med så många andra produkter. 

Även om bondage kan medföra en del njutningsfull smärta är det viktigt att alla produkter är bekväma och sköna att använda. Gillar du att bli dominerad kommer älska deras handklovar som har ett stadigt grepp runt dina handleder, samtidig som de är mjuk och sköna och du slipper bli distraherad av att de skaver.

Fifty Shades of Grey vibratorer

Bondage förknippas ofta med en viss mängd smärta, men så behöver inte alls fallet vara utan bondage handlar om att vara dominant eller undergiven. Därför hittar du i Fifty Shades of Grey serien även ett stort utbud av vibratorer som du och din partner kan leka med. 

Självklart kan du använda de riktigt snygga vibratorerna även på egen hand, men tillsammans med en partner där antingen du är den dominerande eller där du låter dig domineras är produkterna som allra bäst. Att låta någon annan ta kontrollen över en vibrerande dildo eller en klitorisvibrator kan ge dig orgasmer som du aldrig uppnår på egen hand. 

Det finns även vibrerande penisringar och det finns flera vibratorer som har en fjärrstyrd kontroll, för att det ska vara så enkelt som möjligt att ha kontroll över din partners njutning. 

Bra utbud av analleksaker

Inom bondage är det vanligt med anala lekar, eftersom det generellt har en mer ”kinky” känsla över dig och även kan bringa lite njutningsfull smärta. Det har självklart Fifty Shades of Grey koll på och har därför flertalet analleksaker i sitt utbud. 

Alla självklart lika stilrena och snygga som alla andra deras produkter. Buttplugs kan användas av både män och kvinnor, och är skönt att använda under ett vaginalt samlag eller för att värma upp inför analsex. Användes med fördel tillsammans med Fifty Shades of Greys eget glidmedel anpassat för just anala lekar. 

Du hittar buttplugs både med och utan vibrator, alla med en stor bottenplatta för säker användning. 

Flaggskeppsprodukten – glasdildon

Fifty Shades of Grey har en produkt som verkligen sticker ut från mängden och har blivit mycket omtalad – deras glasdildo! En riktigt snygg dildo tillverkad helt och hållet i handblåst glas. 

Det är inte för intet dildon faktiskt har fått namnet Drive Me Crazy Glass Massage Wand, för den kommer verkligen göra dig galen av njutning. Dels tack vare att den har små glaskulor på sig som ger en fantastik känsla vid in och utförandet och att du kan använda båda sidorna på den.

Eftersom den är tillverkad i glas går den att både kyla och värma, vilket kommer att ge dig en sensorisk njutning du aldrig tidigare varit med om. Prova att frysa in glasstaven en stund innan användning eller lägg den i varmt vatten. Det kommer att påverka fler av dina sinnen än vad en vanlig dildo någonsin kommer att göra. 

Rep, piskor eller fjäderkittlare

Bondage behöver som sagt inte förknippas med smärta, även om det för många är en stor del av njutningen. Vill du ta det lite försiktig och testa på bondage kan du börja med exempelvis handklovar och en fjäderkittlare. Många njuter endast av känslan av att vara dominerande eller undergiven.

Vill du gå all in redan från början eller om du sedan tidigare än van vid bondage och vill uppgradera din utrustning hittar du snygga, bekväma och framför allt säkra rep, piskor och spanking paddle. 

Du hittar också klämmor för bröstvårtor och klitoris som är en vanlig bondageprodukt, och Fifty Shades of Grey har naturligtvis riktigt snygga sådana. Klämmorna får dig både att känna dig snygg och sexig, samtidigt som de ger din partner kontroll över din smärta, eller njutning. 

Mycket prisvärda produkter

Fifty Shades of Grey serien är inte enbart snygg och otroligt spännande, den är också mycket prisvärd. Tidigare har bondageprodukter inte haft lika stort utbud och produkterna har varit relativt dyra. Tack vare att Fifty Shades of Grey filmen gjorde bondage till en stor trend, är konkurrensen större och priserna bättre. Med den är serien behöver du inte lägga ner en förmögenhet för att testa på bondage. 

Serien har riktigt stilrena och högkvalitativa sexleksaker till ett snällt pris. 

Hållbara produkter som är enkla att rengöra

Trots sitt relativt låga pris är Fifty Shades of Grey produkter något att lita på, alla är av god kvalitet som gör att ni kan leka bondagelekar utan att oroa er över att sakerna ska gå sönder. 

Samtliga produkter är tillverkade av material som är enkla att hålla rena och hygieniska.